Kindvriendelijke maaltijden met de boxen van Marley Spoon. | Review + Korting |

Eten & Drinken By mrt 26, 2018 1 Comment

Elke avond moet er eten op tafel komen. We proberen altijd gezond te eten met af en toe een uitschieter. Moet kunnen toch?  Het moet in ieder geval kindvriendelijk zijn want gezeur aan tafel om het eten, daar heeft geen enkele ouder zin in. Wij dus ook niet. Wij probeerden een maaltijdbox van Marley Spoon uit. Ook heb ik een kortingscode voor je!! Hoe wij het hebben ervaren lees je hier!

Boodschappen

Boodschappen doen hoort er bij, maar af en toe is er wel wat tijdnood. Hoe handig is het dan om je maaltijden thuisbezorgd te krijgen. Je hoeft het alleen nog maar zelf klaar te maken. Scheelt je toch weer wat tijd.

Kindvriendelijk

Ook vinden wij het belangrijk dat onze kinderen goed eten en dus niet na het eten nog weer honger hebben. Een maaltijd moet dus kindvriendelijk zijn. Punt 1 omdat we willen dat ze goed eten en punt 2 omdat strijd aan tafel gewoon niet leuk is. Daar hebben ouders gewoon geen zin in. Bij ons is het tijdens het eten meteen een momentje om bij te kletsen en naar elkaar te luisteren wat de dag ons gebracht heeft. Dan is het dus wel prettig als je kinderen goed eten. Gebeurt dit niet, dan kun je de gezelligheid dus wel vergeten.

De maaltijdbox van Marley Spoon

Wij zochten samen met de kinderen de maaltijden uit. Je kunt bij Marley Spoon kiezen uit verschillende gerechten die je thuisgestuurd wilt hebben. Ook staat het er bij als ze kindvriendelijk zijn. Bram zocht de Enchilada’s uit en Merel de Hotdogs met varkenssaucijsjes, applepickle en Oosterse groentefriet. De box werd netjes thuis bezorgd en alles wat je nodig hebt zit eigenlijk in de box. Op de olie en het peper en zout na, maar dat hebben de meeste mensen wel in huis. Wij tenminste wel. Ook zijn de meeste producten biologisch. Dat zijn echt pluspuntjes!

marley spoon

De Hotdogs van Marley Spoon

De Hotdogs waren een groot succes. Ik sneed en schilde de groenten en de kinderen sorteerden alles in bakjes zodat we het vervolgens konden bereiden. Ze helpen graag, het duurt dan iets langer maar het is zeker gezellig. Ik was nog een beetje huiverig voor de appel met kurkumapoeder, dat kenden ze nog niet. Maar dat hoefde helemaal niet want ze vonden het heel erg lekker. Toen alles lang genoeg in de oven had gezeten en gebakken was maakten we samen de bordjes op. Een groot succes. De bordjes waren helemaal leeg! Kidsproof is deze maaltijd dus zeker!

marley spoon

De Enchilada’s van Marley Spoon

De volgende dag ging Mark met de kinderen aan de slag met de Enchilada’s. Dit gerecht is helemaal peace of cake. Ook dit gerecht ging er prima in! Hoewel de kinderen het liefst op patat na ;), aardappelen, vlees en groente eten hebben ze hier niet om gezeurd. Proefden alles en aten het ook nog eens allemaal op. Ik was blij verrast.

Ook voor niet keukenprinsessen.

Ik kan best een beetje koken hoor. Toch ga ik vaak voor veilig en snel. Wel gezond hoor. Ik verwonderde mezelf er echt over hoe snel je deze maaltijden klaar hebt. Ook zit er per maaltijd een stappenplan bij hoe en wat je moet doen.marley spoon

Een kind kan de was doen. Ik vond het niet alleen erg lekker, maar ook erg leuk. Door de box Marley Spoon ga je toch je eten anders bereiden en er is allerlei keuze op de website uit verschillende gerechten die je normaal gesproken misschien niet zo snel zou maken omdat je er niet aan denkt of omdat het je teveel tijd lijkt te kosten. Valt dus echt reuze mee! Ik deed er niets langer over dan het bereiden van aardappelen, groenten en vlees.

Dinerbox

Bij Marley Spoon is er nu ook een dinerbox verkrijgbaar. Deze dinerbox bestaat uit een hoofd en een nagerecht. Het is een feestelijk 2 gangen menu voor 4 personen. De dinerboxen zijn verkrijgbaar tot en met 13 mei 2018. Super leuk voor moederdag dus!!

 

Aanrader?

Ik wist eigenlijk niet echt wat ik er van moest verwachten.. Vond het ook best een beetje spannend… Wat nou als ik er niets van bak? hahaha. Maar dat was echt nergens voor nodig. Het is echt makkelijk en erg lekker. De kinderen vonden het heerlijk en Mark en ik zelf ook. Ik ga zeker vaker eten bestellen bij Marley Spoon. Dus ja, een aanrader!

 

Kortingscode!

Ook mag ik een kortingscode met jullie delen. Dat is: MEERMETMAMA. Deze code is goed voor 25 euro korting op een eerste box voor nieuwe klanten. De code is geldig t/m 30 april 2018.

Heb jij al eens wat besteld bij Marley Spoon??

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Samenwerkingen beïnvloeden onze mening echter niet, of dat nu positief of negatief is. Je kunt dus zeker weten dat wat je leest ook echt onze mening is.

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

  1. Nicole Orriëns schreef:

    Nee, maar ik heb wel een keer HelloFresh gehad, en dat vond ik echt heel prettig. Dat had ik van tevoren helemaal niet verwacht.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.