Altijd een schone autostoel met de Dooky autostoelhoes groep 1

Mama & Kinderen By jun 29, 2019 No Comments

Iedereen met een peuter weet dat het in de autostoel wel eens een knoeiboel kan worden. Kinderen spelen graag buiten met zand en daar komen ze niet geheel zandloos vanaf. Ook tijdens een langere autorit moet ik bekennen mijn kinderen wel eens een klein koekje te geven en ook de Miracle trainer cup 360 oefenbeker van Emma gaat geregeld mee in de autostoel. Van Dooky kreeg ik een Dooky autostoelhoes groep 1 en we zijn er blij mee!

dooky autostoelhoes

Dooky

Het merk waar vele ouders fan van zijn. Wij in ieder geval wel! Je kent Dooky misschien van de Dooky Cover of de Dooky voetenzakken voor in de kinderwagen. Beide hebben wij veelvuldig gebruikt! Nu kregen we dus een autostoelhoes van Dooky en eigenlijk wist ik meteen al dat dit ook een erg fijn product is!

Een schone stoel is wel zo fijn!

Laten we eerlijk zijn, zelf zitten we ook graag op een schone stoel dus dat gunnen we onze kleintjes ook. De Dooky autostoelhoes is ontzettend makkelijk aan te brengen maar ook erg simpel weer van de autostoel af te halen. Is de stoelhoes niet zo schoon meer? Dan kun je deze simpel van de stoel halen en wassen!

dooky autostoelhoes

Een hippe stoel met een Dooky autostoelhoes

Er zijn verschillende soorten toffe designs verkrijgbaar zodat je er altijd één hebt die past bij je auto. Er zitten echt ontzettend leuke patroontjes tussen en de hoes is heerlijk zacht. Het is jammer dat ze deze hoesjes niet voor mijn eigen stoel hebben haha!

Ook beschermt de hoes de autostoel natuurlijk tegen beschadigingen aan de stof van de stoel zelf. Ik zie dus ook eigenlijk alleen maar pluspunten!

Dooky autostoelhoes

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.