numerologie

Alles wat je wilt weten over numerologie

Man, Vrouw By nov 19, 2020 No Comments

Je hebt de term numerologie vast al eens eerder voorbij horen komen. Misschien heb je er al mee gewerkt, maar het kan juist ook helemaal nieuw voor jou zijn. In dit artikel bespreken wij alles wat met numerologie te maken heeft. Want wat is het precies, hoe gaat het in zijn werk en wat kan het voor jou betekenen? Lees snel verder als jij alles te weten wilt komen over numerologie.

Wat is numerologie?

Numerologie draait allemaal om nummers. Numerologie gaat er namelijk vanuit dat ieder getal een eigen unieke betekenis heeft, en ergens voor staat. De getallen in jouw leven zijn dus niet toevallig, maar echt een onderdeel van jouw leven. Je draagt deze getallen namelijk jouw hele leven met je mee. Zo zijn er dan ook vier persoonlijke getallen, die hieronder worden uitgelegd.

  • Het levensles-getal (geboortegetal): dit is het getal dat aangeeft wat jij in jouw leven aan- en af moet leren, en welk beroep het meest geschikt is voor jou.
  • Het ziels-getal: dit getal draait om de werkelijke jij. Jouw innerlijke persoonlijkheid, die alleen jij kent.
  • Het persoonlijkheidsgetal: dit getal geeft aan hoe jij bij anderen overkomt.
  • Het levenslot-getal: dit is het getal dat jou vertelt wat je in dit leven moet doen.

Hoe werkt numerologie?

Het is dus duidelijk dat numerologie alles met nummers te maken heeft. Het is belangrijk om te weten dat je bij een berekening altijd uitkomt op maar één getal. Om jou een idee te geven van hoe het in zijn werk gaat, zetten wij hieronder een voorbeeld van hoe jij jouw geboortegetal uitrekent.

Stel, jouw geboortedatum is 25-02-1984. Nu moet je al deze getallen bij elkaar op tellen:

2+5+0+2+1+9+8+4= 31. 3+1=4. Jouw geboortegetal is in dit geval dus 4.

Als je dit voor jouw eigen geboortedatum hebt uitgerekend, wil je natuurlijk graag weten wat dit persoonlijke getal voor jou betekent. Dit kun je op het internet vrijwel direct vinden. Nu je jouw geboortegetal weet, kan je achterhalen wat jij in dit leven moet aan- en afleren, welk beroep het meest geschikt is voor jou en welke lessen jij in het leven zou moet opvolgen. Ook de andere bovenstaande persoonlijke nummers kun je uiteraard uitgebreid op zoeken, om te zien wat het voor jou betekent.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in numerologie, en zou je graag weten wat jouw nummers over jou te zeggen hebben? Via internet zijn er ook verschillende calculators die jou erbij kunnen helpen om deze persoonlijke nummers uit te rekenen, om daarna snel uit te kunnen zoeken wat de persoonlijke nummers voor jou betekenen. Heb je de persoonlijke nummers berekend en gekeken wat er over deze nummers gezegd wordt? Ga dan eens na of deze betekenissen ook voor jouw eigen gevoel kloppen!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.