6 redenen waarom jij een paar warme boots nodig hebt deze winter!

Vrouw By okt 08, 2019 1 Comment

Ik heb ze al binnen, een heerlijk paar boots van Panama Jack! Ze zijn warm, water-en winddicht en daarbij ook nog eens heel comfortabel. Niet geheel onbelangrijk. Een paar goede boots zijn onmisbaar voor iedereen, die net als ik, altijd last heeft van koude voeten in de herfst en winter. Warme boots zie je steeds meer terug, ze zijn niet alleen reuze hip, ze komen ook nog eens goed van pas! Ik geef je 6 redenen waarom ook jij een paar warme boots nodig hebt deze herfst en winter:

Warme boots zijn WARM

Tja, warm is warm he? Maar hé, niemand vindt koude voeten fijn. Warme boots hebben een voering waardoor je voetjes heerlijk warm blijven. Mocht het nu buiten echt niet te doen zijn dan kun je er een paar dikke sokken in aan doen voor isolatie, maar dan hebben we het natuurlijk over temperaturen onder nul. Deze warme boots van Panama Jack houden mijn voeten nu in ieder geval heerlijk warm!

warme boots

Hip en trendy

De meeste merken, zoals ik al heb ervaren met Panama Jack, houden rekening met de trends van het seizoen. Natuurlijk zul je dit terugzien in de kleur en vorm van de schoenen, maar ook in het materiaal dat gebruikt wordt. Zwoele boots combineer je erg makkelijk met een winterse outfit en ze staan onder iedere jeans!

Grip

Zolen van boots hebben in 99% van de gevallen een grof profiel. Tip: let hier wel even op voor aanschaf. Je hebt hierdoor meer grip wanneer er sneeuw ligt of wanneer het wegdek glad is. Hierdoor voorkom je nare valpartijen.

Warme boots

Waterdicht

Vele soorten boots zijn waterdicht, en zo ook de mijne van Panama Jack. Yep, ik heb het getest! Hierdoor blijven je voeten in de koude maanden heerlijk droog en warm!

Ze houden meer dan je voet warm

Boot houden in tegenstelling tot lage schoenen meer dan alleen je voet warm. Ze bedekken namelijk ook je enkel en een gedeelte van je been. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van de lengte van de warme boots die je uitkiest. Ligt er een dik pak sneeuw? Geen probleem voor jou, je broek zal mooi droog blijven!

Ze bieden comfort

Warme boots zijn niet alleen warm en zorgen ze voor grip, een paar knusse boots zorgen ook voor een heel comfortabel gevoel doordat ze stevig om je voeten heen zitten. Net wat je deze winter nodig hebt! Dit is natuurlijk erg fijn, maar ook goed voor je houding.

warme boots

Heb jij al een paar fijne boots klaar staan voor de koudere dagen of ben je nog op zoek?

 

warme boots

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

  1. Iny schreef:

    Ik vind ze mooi!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.