redenen iPhone 12

5 redenen om de iPhone 12 te kopen

Man, Vrouw By sep 03, 2021 No Comments

Wil je een nieuwe telefoon kopen en moet dit een iPhone zijn? Maar ben je er nog niet helemaal zeker over welk model het worden moet? In dit artikel delen we de beste redenen om de iPhone 12 te kopen.

Het is overduidelijk dat de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 ontzettend toffe en fijne toestellen zijn. Is je oude iPhone een aantal jaren oud en ben je toe aan een nieuwe? Dan is het overwegen van een iPhone 12 of iPhone 12 pro zeker een mogelijkheid.

1.Eindelijk een goede batterijduur!

Niets zo vervelend als een batterij die niet lang genoeg zijn werk doet op een drukke dag. Zoals je wellicht weet is de batterijduur bij iPhone een heikel punt geweest de afgelopen jaren. De batterij leek nooit zo lang mee te gaan als bij andere soorten smartphone. Met de iPhone 12 is dit probleem opgelost. Je batterij zal nu de avond wel halen zonder dat je jouw telefoon ondertussen moet opladen.

2. Een goede camera met extra lens

Camera’s zijn bij smartphones erg belangrijk. We gebruiken onze smartphone steeds vaker om foto’s te maken. Bij Apple is de camera altijd kwalitatief erg goed geweest en dat is bij deze iPhone niets minder. De iPhone 12 heeft aan de achterkant twee camera’s. Hierbij gaat het om twee 12 megapixels camera’s. De eerste is met een 26 mm en de tweede van een 13 mm. Deze camera’s zorgen ervoor dat jij wide-angle pictures kunt maken. Aan de voorzijde van de iPhone 12 bevindt zich nog eens een derde camera die ook 12 megapixel is.  Ben jij iemand die echt een goede camera wil op de smartphone, dan is een iphone 12 kopen een goed idee. Waar je ook foto’s van wil maken, met deze camera’s kun je uitstekend uit de voeten en zullen je foto’s altijd van goede kwaliteit zijn.

3. Lekker snel die iPhone 12

Nog een van de redenen om de IPhone 12 aan te schaffen: hij is lekker snel! Dit komt doordat in de iPhone 12 een nieuwe A14 Bionic chipset zit. Hij is daardoor echt een stuk sneller dan de vorige generaties iPhones. Apps laden een stuk beter en sneller, haperingen komen niet meer voor en ook op het web surfen is heerlijk! Snel scrollen hoort er uiteraard bij en ook games laden belachelijk snel.

4. iPhone 12 is verkrijgbaar in verschillende kekke kleuren.

De tijden van alleen zwart en wit zijn voorbij. Het oog wil ook wat en daar is Apple bij de iPhone 12 goed bij ingesprongen. Een fijne lichtgroene kleur, paars, rood of blauw, de keuze is aan jou! Maar liever toch een veilige kleur zoals zwart of wit? Die kleuren zijn uiteraard ook gewoon beschikbaar.

5.Wat je verder nog moet weten over de iPhone 12:

  • iOS besturingssysteem
  • afmetingen: 146,7 x 71,5 x 7,4 mm
  • materiaal: glas
  • schermresolutie: 2532 x 1170
  • type scherm: Super Retina XDR
  • camera diafragma achterkant: f/1.6
  • camera diafragma voorkant: f2.2
  • Megapixel camera: alle 3 camera’s 12 megapixel

iPhone 13

De iPhone 13 komt binnenkort ook uit. Je zou kunnen denken: ik wacht op dit nieuwe exemplaar. 14 september is de release van dit nieuwe exemplaar. Maar grote veranderingen ten opzichte van de iPhone 12 lijken niet aan de orde te zijn. Het lijkt er namelijk in grote mate op dat de iPhone 13 nogal op zijn voorganger gaat lijken. Niet zo vreemd, hij is top. Hij krijgt volgens de geruchten die rondgaan een nog betere camera, maar het design blijft vrijwel hetzelfde als dat van de iPhone 12. Waarschijnlijk zal de 13 ook ietsje sneller zijn en met een beetje geluk gaat de batterij nog langer mee.

 

Al met al toch best een aantal goede redenen om een iPhone 12 te kopen. Heb jij een iPhone?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.