4 redenen waarom een TV-beugel ideaal is voor het hele gezin

Huis & Tuin, Mama & Kinderen By jun 16, 2021 No Comments

De keuze om je tv op een TV-meubel te zetten of aan de muur hangen aan een TV-beugel is echt niet alleen een kwestie van smaak. Wanneer je je tv aan de muur hangt komen hier behoorlijk wat voordelen bij kijken waar het hele gezin baat bij heeft. We zetten ze voor je op een rij!

 

1. Je bespaart de ruimte maximaal met een TV-beugel

Met een tv-beugel hang je de tv zo dicht mogelijk tegen de muur, waardoor je de ruimte rondom je tv vergroot en je ruimte bespaart. Op die manier is de afstand tussen je bank en de tv ook net wat groter, wat voor veel mensen juist als prettig wordt ervaren. We kiezen namelijk steeds grotere tv’s, waar onze vaak smalle woonkamers eigenlijk helemaal niet op ingericht zijn.

 

2. Gebruik je tv als schilderij

Daarnaast kun je je tv ook als schilderij gebruiken, aangezien deze net zo plat tegen de muur hangt. En dan hebben we het niet over een saai zwart vlak aan de muur, maar over een tv die je daadwerkelijk om kunt toveren tot schilderij. De meeste smart tv’s kun je namelijk in stand-by modus op kunstmodus zetten, waardoor je tv er écht uitziet als een tof kunstwerk. Kies voor één mooie foto of een gaaf kunstwerk, of laat de kunstwerken afwisselen. Wil je dat de tv helemaal opgaat in de kunst? Maak er dan een gallery wall omheen, zodat tv helemaal mooi opgaat in de ‘echte’ kunstwerken. Inspiratie nodig? Wat dacht je van deze te gekke gallery wall?!

 

3. Ook kantelbaar mogelijk

Vind je het een belemmering dat je een tv aan de wand niet kan kantelen wanneer bijvoorbeeld de zon erop schijnt? Of als je een keer niet vanaf de bank wil tv kijken, maar vanuit de luie stoel? Geen nood, er bestaan ook tv-beugels waarmee je de tv kunt draaien én kantelen. Ideaal om de tv af te stellen op ooghoogte van je kids! Daarnaast zijn deze kantelbare tv-meubels ook ideaal voor in de slaapkamer, aangezien je die vaak wat hoger hangt.

 

4. Het oogt rustiger

Tot slot oogt je zithoek een stuk rustiger wanneer je je tv aan de wand bevestigt. Hierdoor heb je namelijk geen (groot) tv-meubel nodig, waardoor je ook minder prullaria en onnodig apparatuur (wie gebruikt er nog een dvd-speler?!) in het zicht zet. Liefhebber van de minimalistische interieurstijl? Dan is een tv aan de wand een must!

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.