Wellness-voorzieningen

Wellness-voorzieningen op de hotelkamer

Vakantie & Uitjes By jun 10, 2022 No Comments

Wellness-voorzieningen in hotels zijn aardig ingeburgerd, maar veel hotelgasten stellen de privacy van een hotel met sauna op kamer bijzonder op prijs. Dat heeft te maken met de privacy. Als je in een hotel naar een gemeenschappelijke sauna gaat, zit je meestal met andere gasten in de sauna. Je voelt je dan toch minder op je gemak dan wanneer je alleen, of in het gezelschap van je partner of vrienden bent. In een hotel met sauna op de kamer zal je ook sneller gezellige dingen doen, zoals een fles met bubbels mee de sauna in nemen.

Hotelkamers met jacuzzi

Net zoals een privé sauna wordt ook een jacuzzi op de hotelkamer bijzonder gewaardeerd. In Nederland kun je een arrangement bij Van der Valk met jacuzzi boeken voor een aantrekkelijke prijs. De jacuzzi zit dan in de hotelkamer. In de beschermde omgeving van je eigen badkamer mag je urenlang in de jacuzzi genieten, terwijl de masserende waterstralen zorgen voor maximale ontspanning. Daarna ben je helemaal ontspannen, bijvoorbeeld om iets te eten in het restaurant. Bij Van der Valk zijn met grote regelmaat aantrekkelijke aanbiedingen te vinden van combinatie arrangementen. Je verblijft dan in een suite met jacuzzi en krijgt korting op andere wellness-activiteiten.

Wellness betekent uitrusten

Een paar ontspannen dagen in een hotel kan best betekenen dat je overdag allerlei inspannende activiteiten doet, zoals wandelen, fietsen, een stad ontdekken, etc. Toch zal je merken dat een wellness arrangement ervoor zorgt dat je na je vakantie uitgerust en ontspannen bent. Dat komt doordat het hotel je in de watten legt. Alle routineklusjes die je thuis moet doen, zoals afwassen, bed opmaken, stofzuigen en de badkamer schoonmaken, worden door het personeel gedaan. Daardoor kun jij je als gast volledig focussen op de leuke dingen, eventueel samen met de mensen waarmee je een paar dagen op pad bent.

Aantrekkelijke arrangementen

Resorts en hotels houden steeds beter rekening met de privacy van hun gasten. Daarom worden er veel arrangementen aangeboden, waarbij je weinig contact hebt met de andere gasten. Het aantal arrangementen is door de grote populariteit sterk gestegen, en daardoor zijn de prijzen gedaald. Je kunt dus voor een relatief lage prijs een leuke wellness vakantie houden in een hotel of een vakantiehuisje. De laagste prijzen zijn te vinden tussen de last minutes, maar dan moet je zelf flexibel zijn in de plaats van bestemming en de data waarop je met vakantie wilt.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.