sun shower

Wat is een Sun shower en wat zijn de voordelen?

Huis & Tuin By dec 12, 2022 No Comments

Een Sun shower, misschien ken je het wel of misschien wel helemaal niet. Een Sun shower is een infrarood douche die wordt geplaatst in de ruimte waar de douche zich bevindt. Dit product is makkelijk te bedienen en werkt al met één druk op de knop. In deze infrarood douche zit Uv-licht end dit licht zorgt voor vitamine D. ook dringt de warmte van het Uv-licht diep je huid door en dit heeft ook zo zijn voordelen. Benieuwd naar wat die voordelen zijn? Wij hebben ze op een rijtje gezet!

De voordelen

Een douche kopen kan een moeilijke opgave zijn, maar met de nieuwe op de markt geblazen Sun shower zal dit niet geen moeilijke keus meer zijn. Want aan de Sun shower zitten nogal wat voordelen. Zoals hierboven al vermeld staat zit er in het infrarood een Uv-licht. Dit licht heeft een ontspannende werking, maar het vermindert ook nek- en rugklachten, reumatische klachten en spierpijn. Na het sporten een douche onder de Sun shower moet dus uitermate fijn zijn. Ook zit er in dit licht vitamine D. deze vitamine zorgt ervoor dat je weerstand op peil blijft en het houdt je energieniveau hoog.

Na gebruik van de sunshower voel je je dus fitter. Dit komt omdat de douche zorgt voor een goede bloedcirculatie. De afvalstoffen in je lichaam worden sneller afgevoerd en de voedings- en bouwstoffen worden beter en sneller aangevoerd.

Sommige mensen vinden het een eng idee om te staan douchen met een elektrisch apparaat. Echter is de Sun shower volledig veilig en voldoet deze douche aan alle Europese richtlijnen. Na 10 minuten schakelt de Sun shower zichzelf uit en gaat hij afkoelen. Voor de liefhebbers worden er altijd brilletjes meegeleverd.

Nadelen

Zoals altijd zijn er ook hier weer nadelen aan verbonden. Het is namelijk zo dat het zonnen slecht kan zijn voor je huid. Dit heeft alleen effect bij te veel gebruik, dus zolang je een normaal douche ritme hebt, is er niks aan de hand. Ook is de douche prijziger dan andere normale douches. Wel maakt de douche de badkamer waardevoller en dus het huis ook. Om een Sun shower douche aan te kunnen schaffen, heb je een redelijk grote doucheruimte nodig. Het mag dus geen mini ruimte zijn, anders werkt hij niet op de manier dat hij zou moeten werken. Tegenwoordig zijn we veel bezig met de duurzaamheid van producten en middelen. Deze douche verbruikt energie en is dus geen voorbeeld van duurzaamheid.

Een Sun shower

Overal is deze douche iets wat niet meer ontbreken mag in je huis. De douche heeft veel goede voordelen waar veel mensen goed van kunnen profiteren. Betreft de nadelen, je weet dat er nu een niet duurzaam product bij komt, dus hou het in balans en probeer een ander product wel duurzaam te maken. Denk aan zonnepanelen op het dak. Een goed balans tegenover een mooie Sun shower. Dat is toch wat je wil als je een douche kopen gaat?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.