Prepaid simkaart

Waarom je een prepaid simkaart moet overwegen voor je kind

Mama & Kinderen By mei 20, 2022 No Comments

Van plan om je kind een telefoon te geven? Als je kind een bepaalde leeftijd heeft, kun je hier haast niet meer omheen. Als je van plan bent om een iPhone 11 of ander toestel te kopen voor je kind, is het ook goed om na te denken over een telefoonabonnement. Waar het tegenwoordig populair is om te kiezen voor een abonnement met telefoon of sim-only abonnement, kun je ook nog steeds denken aan een Prepaid simkaart. Waarom je een prepaid simkaart moet overwegen voor je kind? Wij zetten hieronder een aantal goede redenen op een rij.

Geen vaste maandelijkse kosten

Een groot voordeel van een prepaid is het feit dat je hierbij niet te maken hebt met vaste maandelijkse kosten. Dit is bij een abonnement met telefoon of sim-only abonnement wel het geval. Bij prepaid zit je niet vast aan een abonnement en betaal je dus ook niet iedere maand voor internet, bellen en sms’en. Bij een prepaid simkaart is het gewoon een kwestie van opwaarderen, waarna je weer een tijdje vooruit kunt.

Het gedrag beter bijhouden

Waarom je ook een prepaid simkaart moet overwegen voor je kind? Omdat je het gedrag van je kind op deze manier beter kunt bijhouden. Als het tegoed op is, kan er niet meer worden gebeld, geen sms’jes meer worden verstuurd en geen gebruik meer worden gemaakt van internet. Dit kan jou als ouder een veilig gevoel geven, want zo voorkom je dat je kind bijvoorbeeld snel over een bundel heengaat waardoor je extra geld moet betalen. Je komt dus niet zomaar voor financiële verrassingen te staan.

Anoniem

Nog een mooi bijkomend voordeel is dat een prepaid simkaart anoniem kan worden gekocht. Dit houdt in dat je geen contract hoeft te tekenen maar je gewoon zelf bepaalt wanneer je wilt opwaarderen. Er is geen kredietcheck nodig, waardoor je gegevens nergens worden geregistreerd. Vooral voor mensen met schulden kan dit een fijne bijkomstigheid zijn.

Kortom: het heeft zeker voordelen om te kiezen voor een prepaid simkaart voor je kind. Vergelijk de verschillende mogelijkheden goed met elkaar, zodat je hier de juiste keuze in kunt maken. Zorg er in ieder geval voor dat je voor iets kiest dat jou als ouder een veilig gevoel geeft. Je wilt tenslotte niet straks voor vervelende verrassingen komen te staan. Een prepaid simkaart kan in ieder geval het overwegen waard zijn!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.