via een reisbureau
Vakantie & Uitjes

Waarom boeken via een reisbureau toch wel erg fijn is!

De meivakantie komt er bijna aan, dat betekent ook dat wij gaan genieten! Begin dit jaar werd de vakantie geboekt via een reisbureau. Fuerteventura zou het worden. Zou… Afgelopen week kregen we bericht van het reisbureau, er was iets waardoor we wellicht zouden willen omboeken…

Met de hele familie op vakantie

Met de hele familie gaan we op vakantie. Mijn ouders zijn 35 jaar getrouwd en nemen kinderen, partners en kleinkinderen mee. Eén groot feest dus! En wat zijn we er aan toe. Even helemaal weg en genieten van zon, zee en strand. We gaan in totaal met 9 personen. Via een reisbureau boeken is dan net wat makkelijker. En blij dat we via het reisbureau, TUI, geboekt hebben.

Lees ook: Mama en de telefoon, hoe zit dat?

Een telefoontje

Afgelopen woensdag belde mijn moeder me op, we moesten een andere vakantie uitzoeken… Huh? Wat? Ja, een ander hotel.. Oke, waarom? Nou, het hotel waar we heen zouden gaan ging verbouwen, het zwembad zou er uitgehaald worden en er was geen mogelijkheid om te zwemmen. Dat is natuurlijk geen succes, helemaal niet met 3 kindjes. Omboeken werd het dus. TUI had al wat vakanties voor ons gezocht, maar ik besloot toch zelf ook even te kijken.

Het werd Gran Canaria

Hoe mooi Fuerteventura ongetwijfeld zijn zal, gaan we nu naar Gran Canaria. Het hotel waar we naartoe gaan is echt iets voor de kinderen. TUI werd gebeld en de medewerkster maakte het in orde. De vakantie werd om geboekt en we gaan nu naar een hotel wat er voor ons dikke prima uit ziet. Suneo Club Waikiki! Natuurlijk zal ik daar ook een verslag van maken ;).

Daarom is boeken via een reisbureau fijn!

Als je online zelf je vakantie boekt krijg je deze melding zeer waarschijnlijk niet. Wij waren erg blij dat we onze vakantie via een reisbureau, TUI dus, geboekt hadden. Het is net even die service die het hem doet. Was wat geweest als we daar waren aangekomen en er geen zwembad was. Dan was de vakantie toch behoorlijk in het water gevallen, terwijl dat er niet zijn zou..

Boek jij je vakantie via een reisbureau of via internet?

 

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 29 jaar |

11 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.