vakantie krokusvakantie

Vakantiepark boeken krokusvakantie? Tip:

Vakantie & Uitjes By okt 21, 2022 No Comments

Wil je er met het gezin in de krokusvakantie echt even tussenuit? Even genieten van elkaar, tot rust komen en tegelijkertijd genieten van een prachtig park met ontzettend leuke accommodaties en faciliteiten? Een vakantiepark krokusvakantie boeken kan veel speurwerk zijn. Wat moet er te doen zijn, welke faciliteiten zijn er en is het wel geschikt voor kinderen zijn dingen die dan ook door je hoofd kunnen spoken.

Wanneer je een midweek, weekend of een week weg gaat wil je uiteraard heerlijk genieten. Met als stelregel: als de kinderen genieten, geniet ik ook. Dat is immers alles wat je graag wil toch? Dan zit je helemaal goed bij recreatiepark de Leistert. Graag vertel ik je er dan ook meer over:

Even helemaal weg in het mooie Limburg

Op vakantie in Nederland en toch het gevoel hebben dat je even helemaal weg bent? Je in het buitenland wanen op een steenworp afstand? Dan moet je bij recreatiepark de Leistert zijn. In het midden van Limburg, nabij het dorpje Roggel, geniet jij met je gezin van een uitgebreide vakantie.

Wanneer je kleine kindjes hebt, geniet je ook als ouder volop van dit vakantiepark in de krokusvakantie. Er zijn namelijk prachtige zwembaden, meer dan voldoende speelmogelijkheden, de accommodaties zijn prachtig en ook vind je er restaurants waar je heerlijk kunt eten. Het is hier dan ook echt heerlijk om vakantie te vieren.

Accommodaties

Wanneer je in de krokusvakantie er even heerlijk tussenuit wil, kan je bij recreatiepark de Leistert verschillende accommodaties boeken. De huisjes zijn stuk voor stuk erg mooi en van alle gemakken voorzien. Baden in luxe noemen we dit ook wel. Of je nu met zijn tweetjes er tussen uit gaat, met je gezin of een grote groep, er is altijd een accommodatie die bij het groepsformaat past.

Wil je kamperen? Ook dat is mogelijk bij recreatiepark de Leistert, kamperen met een gouden randje? Dan is glamping Nederland misschien wel iets voor jou! Glamping is een echte trend in Nederland aan het worden. Het is een combinatie van luxe met het traditionele kamperen. Kamperen met een gouden randje dus. Door de verschillende accommodaties die te boeken zijn, kunnen jullie hier heerlijk van genieten.

Wil je toch liever je eigen kampeerverblijfplaats meenemen? Ook dat kan. Je kunt het zelfs aanvullen met privé sanitair. Niet in de gelegenheid om je eigen kampeerverblijfplaats mee te nemen? Geen probleem. Bij de Leistert kun je ook een lodge, cabin, simple camp of safari tent huren om heerlijk te genieten van een glamping Nederland avontuur.

Faciliteiten op recreatiepark de Leistert

Op recreatiepark de Leistert is echt altijd wat te doen. Of je nu van heerlijk weer geniet, of het zit wat tegen, vervelen zullen jullie je niet. Wanneer het mooi weer is kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen bij de diverse speelfaciliteiten, zwem in het buitenbad of doe aan adventuregolf. Sportief aangelegd? Er zijn diverse sportvelden waar jij je in het zweet kunt werken.

Is het weer wat minder mooi? Ook dan is er binnen ontzettend veel te doen. Er zijn maar liefst 3 restaurants waar je van de meest heerlijke gerechten genieten kunt. Geniet van het prachtige subtropische zwembad met kleuterbadjes, peuterbadjes, een stroomversnelling en natuurlijk de glijbanen. Maar ook aan ouders is gedacht; geniet in de lagune baden of ga lekker bubbelen in het bubbelbad. Ook kunnen de kinderen zich prachtig vermaken in de indoor speeljungle en staat het animatieteam voor jullie klaar. Kortom: vervelen dat zal niet gebeuren!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.