Mama & Kinderen

Een kinderverjaardag maak je compleet met een uitnodiging!

Een kinderverjaardag is natuurlijk een feestje, voor het kindje dat weer een jaartje ouder zal worden is het helemaal spannend. Dagen kijkt je kindje uit naar haar of zijn verjaardag. Het feestje, de visite, de taart en natuurlijk de cadeautjes mogen niet ontbreken. Een leuke uitnodiging voor een kinderfeestje is dan ook wel erg leuk.

 

Bram was 4 december jarig.

Op 4 december werd ons Brammetje 4 jaar. Erg spannend natuurlijk. Niet alleen was er spanning voor zijn verjaardag maar ook natuurlijk voor Sinterklaas. En niet te vergeten mocht hij op de basisschool beginnen. Dit is allemaal nog al wat voor een klein mannetje. Hij had overal erg veel zin in maar het was ook allemaal wel erg vermoeiend. Dit is ook een reden waarom wij besloten zijn verjaardag een dagje eerder te vieren, op zondag 3 december was het feestje, op 4 december zou hij tenslotte op school beginnen omdat 5 december wel een beetje een vreemde dag is om te beginnen.

 

De uitnodiging.

De uitnodiging voor het kinderfeestje van Bram hebben we online gemaakt bij Tadaaz. Hier kun je een keuze maken uit veel verschillende soorten kaartjes, ze zijn er in allerlei soorten en maten en hebben leuke bijpassende enveloppen. Je kunt de kaartjes precies zo maken zoals jij het leuk vind. Je kunt hier dus prima een uitnodiging voor een kinderverjaardag ontwerpen.

 

De reacties op de kaartjes:

We hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Zoals; wat een super leuk kaartje & wat een mooie kaart, heb je die zelf gemaakt? Waar kan je zo’n kaartje maken, ik vind het echt heel leuk.

 

Het kinderfeestje van Bram.

Het feestje van Bram was niet echt een kinder-kinderfeestje, wij maakten de uitnodiging voor zijn verjaardag. Hier waren familie en vrienden aanwezig maar natuurlijk ook kindjes. Dat is voor de jarige natuurlijk het leukste. Bram heeft een ontzettend leuke dag gehad. Hij heeft genoten van het spelen, de taart, de lekkere hapjes, de visite en was erg blij dat hij zulke leuke complimentjes kreeg over zijn uitnodiging voor zijn verjaardag.

een kinderverjaardag

De mening van mama:

Ik vind de kaartjes erg leuk geworden, ze zijn eigenlijk best simpel om te maken met een erg mooi resultaat. De kwaliteit van de kaartjes en enveloppen zijn erg mooi en goed. Ik zou hier zeker vaker een kaartje bestellen. Dit hoeft natuurlijk niet alleen voor een kinderverjaardag te zijn maar het kan ook voor kerst of een andere gelegenheid.

 

Maak jij uitnodigingen voor een kinderverjaardag?

 

 

 

 

 

*  Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Tadaaz.

 

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 29 jaar |

24 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.