Twinning met je kind met hippe vlinderdasjes. & WINACTIE (Gesloten)

Mama & Kinderen By nov 17, 2017 44 Comments

Twinning met je kind, ik vind het erg leuk! En ik ga nu een leuk twinning accessoire met je delen. Ken je de webshop Popkids? Eigenaresse Cristina maakt zelf super leuke vlinderdasjes. Deze vlinderdasjes zijn per stuk verkrijgbaar maar ook in sets voor vaders en zoons.

Twinning met je kind.

Twinning met je kind vind ik persoonlijk erg leuk! Een hele outfit precies hetzelfde hoeft van mij niet maar op elkaar afgestemde kleding en of een leuk accessoire dat matcht vind ik erg tof!

Een setje testen.

Mark en Bram mochten een setje testen, ze waren meteen enthousiast. Hoe leuk is zo’n setje nou?!! Toen we het setje binnenkregen konden we niet wachten om het te openen. Lees: Mama en Bram, Mark was aan het werk. Alleen het doosje maakt het al een feestje. Een detail van de stof vonden we al aan de buitenkant van de verpakking. Het was goed verpakt dus beschadigen zou het niet met de post.

twinning met je kind

Toen we het doosje geopend hadden sprong mijn hart een slag over hoor. De vlinderdasjes zien er zo ontzettend leuk uit. Ik was opslag verliefd. Bram vond ze ook helemaal te gek en Mark was ook meteen fan toen hij ze zag. Dat twinning met je kind zou wel goedkomen!

De stof van de vlinderdasjes is erg mooi en ook stevig maar toch zitten ze zeker prettig. De vlinderdasjes kan je zelf op maat afstellen en verstellen. Dit gaat erg makkelijk.

Vader-zoon vlinderdasjes.

De vader-zoon vlinderdasjes zijn er in veel verschillende stoffen/kleuren. Twinning met je kind kan met deze leuke verschillende soorten vlinderdasjes dus prima. Wij kozen voor de vlinderdasjes met de vosjes. Is een keer wat anders en Bram was meteen fan. Ook Mark vond de vosjes prima dus onze keuze was snel gemaakt.

twinning met je kind

Ook mama is fan.

Hoewel de vlinderdasjes in de webshop verkocht worden als vader-zoon vlinderdasjes was ik meteen fan. Eigenlijk misschien ook wel een tikkeltje jaloers. Ik wou het ook wel even proberen eigenlijk! Twinning met je kind kan ook Moeder en zoon zijn toch?! Bram groeit zo snel en eigenlijk is hij nog zo klein. Met deze leuke vlinderdasjes maken wij ook herinneringen. Want hoe leuk is dat nou? Hetzelfde als papa of mama?!! Trots als een pauw hoor!

twinning met je kind

 

En dan hebben we ook nog een dochter die ook best wel fan is hoor!

twinning met je kind

Leuk voor de feestdagen, feestjes en bijzondere gelegenheden.

Wil je een keer wat anders dan anders? Of een mooi vlinderdasje van echt goede kwaliteit? Dan kan ik je deze vlinderdasje zeker aanraden. Twinning met je kind met de kerstdagen aan het kerstdiner, hoe leuk is dat? Of dasjes voor bruidsjonkers? Ook hartstikke leuk!

 

Winactie: INMIDDELS GESLOTEN

Super tof is ook nog dat ik een setje mag verloten van Popkids. 

De winnaar kan kiezen uit de volgende setjes:

 

De voorwaarden van de winactie:

 • Laat in een reactie onder deze blog of op het originele facebookbericht een bericht achter dat je mee doet! En voor welk setje je gaat.
 • Like dit bericht op de Facebook pagina van Meer met mama. 
 • Like de Facebook pagina van Meer met mama en Popkids.
 • Laat een geldig e-mail adres achter zodat ik ook daadwerkelijk contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.
 • Het delen van dit bericht op Facebook wordt gewaardeerd maar is niet verplicht. Taggen van andere mama’s en papa’s zou ik ook super tof vinden!
 • De winactie loopt t/m 3 december 2017. De winnaar zal in de week erna bekend worden gemaakt. Ik zal je dan een mailtje sturen naar het op jou doorgegeven e-mail adres. Reageren op mijn mail kan binnen 48 uur, gebeurd dit niet dan zal ik een andere winnaar trekken.

Ik ben fan! Hoe zit het met jou?

 

Anica Aarts van harte gefeliciteerd!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

44 Comments

 1. Cindy schreef:

  O my god dit is zo’n leuk kerstcadeau idee! Mijn man draagt heel veel vlinderdasjes en ik heb er ook een paar voor mijn zoontje maar eigenlijk is dit een super idee dat ze gewoon hetzelfde zouden hebben. Ik kies voor setje 3 want geel is de lievelingskleur van mijn man. Ik volg jullie alle 2 op FB.

  1. Maddy schreef:

   Nou dat vind ik dus ook Cindy!! Leuk dat je mee doet!

 2. Susan schreef:

  Ah, da’s wel echt heel cute! Heel leuk ingepakt ook. Die met die vosjes is m’n fave! Vet leuk voor de feestdagen. Doe niet mee met de winactie, beeb is er nog niet… Volgend jaar nog een keertje doen?! 🙂

  1. Maddy schreef:

   Ja cute he!! Ik ben helemaal enthouisiast! Je kan mee doen en ze bewaren! Misschien wil Popkids volgend jaar weer mee doen, zou leuk zijn maar kan niets beloven. 😉

 3. Melissa krijns schreef:

  Aaaah super tof! Die met de vosjes ziet er erg leuk uit.

  1. Maddy schreef:

   Ja leuk he! De vosjes vind ik zelf ook super leuk!

 4. Cedric schreef:

  Oh wat super! Die met vosjes zou mijn kleine vent echt kei cool vinden! Zou super leuk zijn om die samen met hem te dragen! Na deze post spring ik op fb en like de pagina’s :-)!

  1. Maddy schreef:

   Ja leuk He! Leuk dat je mee doet Cedric?

 5. bonnie schreef:

  wat zou ik dat graag winnen voor de papoe en zijn kleinzoon. Twee handen op 1 buik en misschien dan ook met eenzelfde strikje!! Ik kies voor n°1 vrij neutraal dat op veel kan gedragen worden.

  1. Maddy schreef:

   Leuk dat je mee doet bonnie

 6. Esmeralda Groenland schreef:

  Super leuk! Ik zie mijn mannen al twinnen ? Ik vind de okergele erg mooi.

  1. Maddy schreef:

   Ja leuk He! Je doet dus mee?! ?

 7. Malou schreef:

  Super leuk zeg, ik doe graag mee! En ik zou voor de onderste gaan 😀

  1. Maddy schreef:

   Leuk dat je mee doet Malou!! 🙂

 8. MC Kleuver schreef:

  Super leuk! Ik vind de vosjes erg schattig op het strikje. Papa en mama worden zo de grootste helden bij hun kinderen.

 9. Hanneke schreef:

  Wat onwijs schattig! Vooral die met die vosjes. Knappe mannen!

  1. Maddy schreef:

   Dank Je!!??

 10. Ineke schreef:

  Superleuk!! Ik doe graag mee voor de vosjes ?

  1. Maddy schreef:

   Super!!

 11. Chantal schreef:

  O dit is echt te leuk! Jammer dat ik nog geen kinderen heb. Anders had ik zeker meegedaan aan de actie.

 12. Joanne schreef:

  Wat is dat een schattig gezicht zeg! Een heel leuk idee 🙂

 13. Rory schreef:

  Té leuk zeg! Ik sla de (superleuke) winactie over, maar het ziet er wel ontzettend leuk uit. Ik vind dat twinning wel grappig om te zien en om te doen. Toevallig heb ik voor mijn dochtertje vorig jaar in de sale een winterjas gekocht (die ze nu draagt) die exact op mijn eigen jas lijkt. En eerlijk is eerlijk, het staat wel heel leuk als we samen buiten rondrennen 🙂

 14. Nicole Orriëns schreef:

  Wat een superleuke vlinderdasjes zijn dat zeg! En ze kunnen inderdaad ook prima bij vrouwen!

 15. Ilse schreef:

  Super super leuk zeg! Ik vind het strikje jou super leuk staan!

 16. Judith schreef:

  wat gaaf zeg! Hele leuke dasjes ook! Mijn idee was de meiden een vlinderdasje te laten dragen met mijn man voor ons huwelijk

  1. Maddy schreef:

   O wat super leuk!!!

 17. Chantal schreef:

  Wat super schattig zeg! Doe graag mee voor die met stipjes?

  1. Maddy schreef:

   Leuk!!

 18. Nathalie - Volgmama schreef:

  Ik vind het voor mijzelf niks maar voor de jongens vind ik het wel leuk.

 19. Serafina schreef:

  Hahaha so cute … hier thuis zijn strikjes nr 1 !!!! Ik ga voor de vosjes !!!!!

 20. Bianca schreef:

  Ahh heel erg leuk! Ik sla de winactie zelf even over, maar wens iedereen veel succes x

 21. Bouchra schreef:

  Wat zijn ze leuk zeg! Ik ben ook echt fan en ze staan jullie geweldig. Leuk gestyled!

 22. Stephanie schreef:

  Ja twinnen is zo leuk!! Staat jullie ook allemaal supergoed!

 23. Marieke schreef:

  waaaahh super tof zeg! Ik doe graag mee! Het is mijn zoontje z’n eerste kerst dit jaar en t is echt zo al een kopie van z’n papa. Twinning zou daarom supertof zijn! Ik doe graag mee voor die met die vosjes!

 24. Lisa schreef:

  Dit is zo onwijs schattig, ik ben fan van die donkerblauwe met witte stipjes 🙂

 25. Patty schreef:

  Super leuk, ik doe graag mee voor nr 2 met de vosjes! Zal zo schattig zijn voor mijn zoontje en mijn vriend!

 26. kiki hasselton schreef:

  wat super leuk en schattig zeg!!! Ze staan ook echt heel erg leuk!

 27. Oma Will schreef:

  Wat een schattige vlinderstrikjes.
  Wat staat dat leuk.
  Ik ga voor de donkerblauwe met witte stipjes.
  Kunnen zowel voor mijn kleindochter en mijn kleinzoon.
  Graag zou ik mee willen doen, maar ik heb geen Facebook, volg alleen op Bloglovin.
  Hopelijk mag ik een kansje wagen.

 28. Els Black-Stoker schreef:

  Leuk! ik ga voor de vos dasjes!

 29. sabine schreef:

  Nooit aan gedacht dat ik ook een vlinderdas zou kunnen dragen als mama zijnde! Ik wil graag de vosjes winnen voor m’n zoon en mij!

 30. anica aarts schreef:

  17 december zijn mijn ouders 35 jaar getrouwd.
  op die dag gaan hun op de foto samen met hun kinderen en kleinkinderen.
  wat lijkt het me leuk als de opa met de kleinzonen allemaal apart op de foto gaat met een vlinderdasje om.
  en dan oma allemaal apart met de kleindochters met een tiara om.

  1. anica aarts schreef:

   hihi helemaal vergeten de vermelden.
   de gouden variant is toch echt wel mijn favoriet

 31. Goele H schreef:

  Ik heb een zoon die al van kleins af aan gek was op strikjes, hij zou ze elke dag wel willen dragen. Samen met papa hetzelfde strikje dragen, of misschien wel met zijn kleine zus daar zal hij zeker geen nee tegen zeggen.
  Ik doe erg graag mee! Voor welke dat weet ik nog niet, als we winnen mag hij zelf kiezen.

 32. Evi Huys schreef:

  Ik doe heel graag mee voor striksetje nummer 3. Past op vele andere kleuren!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.