Review en Win | Totum DIY Diamond jewellery factory

Mama & Kinderen By okt 18, 2020 5 Comments

Helemaal leuk en ontzettend vernieuwend! Merel ontving de Totum DIY Diamond jewellery factory. Dit is de nieuwe knutselset van Totum in een bewaarkoffer om zelf je allermooiste sieraden te maken. Door middel van een diamand paint techniek is knutselplezier gegarandeerd!

Diamond jewellery factory

Knutselen in de herfst

De zomer is voorbij en we zitten weer wat meer binnen, hoewel buitenspelen hier ook nog steeds veel gebeurt merk ik dat de dames het ook weer fijn vinden om te gaan knutselen. Hoe welkom was deze set DIY Diamond jewellery factory van Totum dan ook! Eerlijk is eerlijk, Merel is er echt uren zoet mee geweest!

Totum DIY Diamond jewellery factory

Met deze leuke koffer heeft Merel zich uren vermaakt. Er zitten verschillende kleuren ‘diamantjes’ in om je armband helemaal mee te decoreren.

De inhoud van Totum DIY Diamond jewellery factory:

Totum DIY Diamond jewellery factory

In de opbergkoffer zit alles wat je nodig hebt om de mooiste armbanden te maken en dat is echt een feestje. De volgende accessoires zitten in de koffer:

  • meer dan 900(!) strasssteentjes
  • sorteerbakje voor de steentjes
  • applicatie tool
  • lijm
  • sieradenset om 4 armanden en 2 kettingen te maken
  • diverse kleuren lint
  • gebruiksaanwijzing

Hoe gaat het in zijn werk?

De set is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 5. Je kunt gebruik maken van de kunstlederen armbandjes om hier je diamand painting patroon op te maken. Merel zocht eerst alle kleuren strassteentjes op die ze wou gebruiken. Met de applicatie tool kon ze de steentjes gemakkelijk op de armbandjes leggen. Hier zit een beschermlaagje overheen die er trouwens eerst af moet, de armband is wat plakkerig en op de plaklaag kun je de steentjes plaatsen. Wanneer je alle steentjes geplaatst hebt ga je er nog even met de bijgeleverde lijm overheen en laat je de armband drogen.

 

Het klinkt hier misschien alsof het super snel gaat, maar wie aan diamand painting doet weet dat het precisie werk is. Merel is dan ook echt wel een hele tijd met één armband bezig geweest. Een knutselavontuur wat je dus ook echt even zoet houdt. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend goed voor de fijne motoriek en stimuleert het echt de creativiteit van een kind.

Hoe vond Merel het?

Merel werd meteen enthousiast toen ze de de Totum DIY Diamond jewellery factory koffer zag en wou dan ook het liefst meteen aan de slag. Gelukkig voor haar was het een regenachtige dag en dus ook uitermate geschikt om hier mee bezig te gaan terwijl haar zusje met een ander knutselwerkje bezig was. De koffer alleen al was een grote hit, nu we alles gemaakt hebben bewaard ze daar de steentjes die over zijn en andere knutselspulletjes in. Ze vond het heel leuk om de armbanden en kettingen te maken. Ook vond ze het fijn dat het ook echt wel een vullend programma is waar je langer mee bezig kunt zijn. De complimentjes die ze over de gemaakte sieraden kreeg maakten het dan ook helemaal af. Ze vond het zo leuk dat ze het ook zeker tijdens een kinderfeestje aan een ander kindje zou willen geven.

De Totum DIY Diamond jewellery factory is hier verkrijgbaar!

Winactie

Het toffe is, we mogen ook een set weg gaan geven! Je doet mee door een reactie onder dit facebookbericht te plaatsen en het bericht een like te geven, geen facebook of liever op de blog? Dan plaats je een reactie onder dit artikel. De winactie duurt tot en met zondag 25 oktober en uiterlijk woensdag 28 oktober neem ik contact op met de winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

5 Comments

 1. Rinskje schreef:

  Ja, een prachtcadeau voor mijn dochter. Ik doe graag mee.

 2. Nicole Wanten schreef:

  Prachtig voor mijn kleindochter en Petekind Miley die ik ondertussen al een paar weken niet meer heb kunnen zien en met de Sint en Kerst in het verschiet zou dat wel heel leuk zijn

 3. Marieke schreef:

  Leuk ik doe graag mee voor onze dochter

 4. Marian B schreef:

  Dat zullen veel meisjes leuk vinden, mijn nichtje zeker! Ik doe graag voor haar mee, leuk voor als ze komt logeren.

 5. Jolijn schreef:

  Leuke actie, ik maak graag kans!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.