Super leuk speelgoed voor je kleintje: Sophie de giraf early learning toys set

Zwangerschap & Baby By mrt 28, 2019 1 Comment

Onze Emma ontwikkelt zich in een razend tempo. Waar ik haar eerder met eigenlijk alles moest vermaken en helpen wil ze nu alles het liefste zelf doen. Tot op zekere hoogte dan, als iets niet lukt weet ze mama erg snel te vinden. Graag gaat ze op avontuur uit en stapelen en bouwen doet ze ook erg graag. Ballen en ballonnen zijn erg interessant en natuurlijk alles wat geluid maakt ook. Haar nieuwe lievelingsspeelgoed set is de Sophie de giraf early learning toys set! Daar ga ik je nu gezellig over bijkletsen.

Sophie de giraf early learning toys set

Nieuw speelgoed is altijd leuk!

Welk kind vindt het niet leuk om met nieuw speelgoed te spelen? Die 3 van mij vinden het in ieder geval geweldig. Emma heeft eigenlijk best wat speelgoed waar ze mee speelt dat van Merel en Bram geweest is. Van Kleine Giraf kreeg zij deze super gave Sophie de giraf early learning toys set opgestuurd. Niet alleen Emma was enthousiast, ook ik vond het meteen heel erg leuk. Het was meteen een bekend gezicht voor Emma, want wat heeft ze wat gesabbeld en gebeten aan haar Sophie de giraf bijtring. Daar was ik al ontzettend enthousiast over en vind ik dan ook zeker een tip als kraamcadeau. Maar laat ik niet afdwalen, ik ga je meer vertellen over deze set!

Sophie de giraf early learning toys set

Sophie de giraf early learning toys set

Sophie de giraf early learning toys setDe set bestaat uit 3 verschillende soorten speelgoed en is de perfecte set voor je kindje om mee te spelen. Emma kan zichzelf er prima mee vermaken! De set is geschikt voor baby’s vanaf 3 maand oud, maar hoewel Emma bijna 1,5 jaar oud is vindt ze het helemaal geweldig.

De Sophie de giraf early learning toys set bestaat uit stapelbloemen, een muzikale telefoon en een speelbal die ook als rammelbal gebruikt kan worden. Ik ga je nu vertellen waarom het zowel voor een baby (vanaf 3 maand), als voor dreumesen en peuters een leuke set is om mee te spelen.

 

De stapelbloemen

De set stapelbloemen bestaan uit acht bloemvormige blokken met leuke patroontjes van Sophie de giraf en haar vrienden. Baby’s zullen zich aangetrokken voelen tot de mooie kleuren van de stapelbloemen en de verbeelding zal gaan spreken voor je baby. Naarmate ze iets ouder worden zullen ze ook daadwerkelijk de blokken willen grijpen. Emma is natuurlijk geen baby meer en ze wordt echt uitgedaagd om de juiste formaten op elkaar te krijgen en te gaan stapelen. Wanneer de stapel helemaal af is glundert ze van trots.

Sophie de giraf early learning toys set

In volle concentratie..

De muzikale telefoon

Toen Merel en Bram kleiner waren hadden ze een speelgoedtelefoon, en ook heeft Emma er nu één. Persoonlijk vind ik dit een super leuke telefoon voor kinderen. Wat ik juist zo leuk vind is dat wanneer je de telefoon open klapt je een nieuwe afbeelding ziet staan. Sophie de giraf, Gabin de beer of Josephine de muis verschijnen in ‘beeld’. Emma had dit erg snel door en was dan ook erg druk bezig met het open en dicht klappen. Elke keer wanneer de volgende afbeelding verschijnt schatert ze het uit. Wanneer je op de grote knop drukt hoor je een leuk melodietje. Dat is niet telkens hetzelfde melodietje, maar 5 verschillende melodietjes zullen voorbij komen. Ook hebben de kleine knopjes een eigen geluid. Zowel voor baby’s als dreumesen en peuters zijn de melodietjes natuurlijk verschrikkelijk leuk. Emma haar fantasie wordt zeker geprikkeld met dit speeltje, ze klapt de telefoon open, drukt op de knopjes en danst op de melodietjes. Maar ook doet ze alsof ze iemand belt door de telefoon tegen haar hoofd te houden. Is weer goed voor haar hand-oor coördinatie 😉 .

Sophie de giraf early learning toys set

De sophie de giraf speelbal

Onze kinderen zijn allemaal gek op ballen. Erg verheugd was ik dan ook met de speelbal. Emma wil graag met haar broer en zus met de grote bal spelen, maar eigenlijk is ze daar weer net iets te klein voor. Met deze bal vermaakt ze zich prima. Ze vindt het erg leuk om te rammelen met de bal, maar ook gooien en rollen slaat ze zeker niet over. Ook voor kinderen die een stuk kleiner zijn dan Emma is dit erg leuk speelgoed. Een goede oefening om bijvoorbeeld naartoe te kruipen, rollen of gewoon naar te kijken. Want hij ziet er ook nog eens super leuk uit!

Sophie de giraf early learning toys set

 

De Sophie de giraf early learning toys set vind ik dan zeker een aanrader! Leuk om cadeau te krijgen voor je kleintje, maar ook zeker om te geven!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.