vaderdag
Mama & Kinderen

Het perfecte cadeau voor vaderdag! Een gepersonaliseerde ring♥

Lieve mama’s!! Ik ben verliefd, ontroerd, heb mezelf overtroffen♥️.. Dit is toch het perfecte cadeau voor vaderdag?! Met vaderdag verwennen onze kindjes papa altijd goed, dat zal bij jou in huis niet anders zijn. Voor vaderdag heb ik dé tip voor je! Een gepersonaliseerd cadeau dat blijvend en erg speciaal is, en wel met naam & handschrift van de kindjes op de ring.

Een gepersonaliseerde ring

Met moederdag krijg ik zelf ook altijd leuke cadeautjes, maar de cadeau’s die me het meest doen zijn toch wel de cadeau’s waar mijn kinderen zelf de hand aan hebben gelegd. Zo is dat ook bij vele vaders en moeders. Een gepersonaliseerde ring is dan ook het perfecte cadeau! Zo draagt papa de kindjes altijd bij zich, ook is het echt persoonlijk want de naam van je kindje staat er niet zomaar op. Nee, je kunt de naam of een ander gewenste tekst in eigen handschrift laten graveren.

Geen standaard cadeau

Dit is een cadeau dat verre van standaard is. De sokken, de mok, het scheerapparaat en het parfum is iets wat veel vaders al eens gekregen hebben. Is het niet voor vaderdag, dan is het wel voor de verjaardag. Natuurlijk zijn de papa’s blij met alles wat ze krijgen, maar ik kan je garanderen; hier zal hij intens gelukkig van worden. Mark is er ontzettend blij mee en had geen mooier cadeau kunnen wensen. Het is echt, het is tastbaar en staat tevens voor de oneindige liefde tussen vader en kinderen. Eigenlijk wou ik de ring ook bewaren tot vaderdag, maar ik en de kinderen vonden hem zo mooi dat we niet konden wachten. Heeft Mark geluk dat hij dan nog een klein cadeautje er bij krijgt. En, ik wou jullie natuurlijk deze tip niet onthouden!!

Hoe, wat en waar?

Laat ik beginnen bij het waar. De webshop Geefeenpersoonlijkcadeau.nl is waar je de ring kunt laten maken. Dit is trouwens niet het enige wat je er kunt laten maken hoor. Ook kun je gaan voor bijvoorbeeld een armband of hanger. Om even verder te gaan op het wat –> Op de hanger kan je bijvoorbeeld heel creatief een tekening van je kind laten graveren. Maar ook kun je gaan voor een zilveren fotomunt. Hoe? Nou dat is eigenlijk heel eenvoudig! Je kiest het exemplaar wat jij wilt ontwerpen. Je hebt keus uit verschillende items dus ik zou zeker even lekker op de site rondneuzen. Als je gaat voor een tekening of eigen handschrift maak je daar een foto van, die kun je op de site heel makkelijk uploaden, je geeft de maten aan van de tekening of het handschrift zoals het op papier staat en Geefeenpersoonlijkcadeau.nl zorgt voor jou dat het goed komt!

Voor veel gelegenheden

Ik deel dit nu als tip voor vaderdag, maar eigenlijk is dit natuurlijk ook een fantastisch cadeau voor moederdag, als geboorte cadeau voor een nieuwe mama, een speciaal cadeau voor opa of oma of voor jouw eigen verjaardag natuurlijk! Ik weet wat er voor mijn verjaardag op de wishlist staat hoor!

Onze ring

Onze ring, nou eigenlijk de ring van Mark. Maar omdat ik hem zo mooi vind noem ik het onze ring! Ik ben niet snel ondersteboven van iets, maar van dit pareltje ben ik dat zeker! Natuurlijk wil ik nog even delen wat er nu precies op staat. De namen van onze drie kindjes. Merel en Bram hebben zelf hun naam geschreven en ik heb de naam van Emma geschreven, dat kan ze zelf namelijk nog niet met 8 maand oud. Ook staat er in de binnenkant nog iets gegraveerd: Wij houden van je!! De liefste papa ter wereld.  Dat is toch mooi mensen?

vaderdag

 

Wat vind jij van dit vaderdag cadeau?

Perfecte vaderdagcadeau

 

 

 

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 29 jaar |

30 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.