parfum kopen

Parfum Kopen: Waar je rekening mee moet houden

Vrouw By jun 17, 2022 No Comments

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe soort parfum en je wilt nieuwe parfum kopen dan zijn er veel dingen welke je kan overwegen. Wil je iets goedkoops en vrolijks, of een dure geur welke je het gevoel geeft dat je een miljoen euro waard bent! Het kan veel zelfvertrouwen geven om lekker te ruiken en je gaat met een goed gevoel de deur uit. Maar wat voor soort geur moet je kiezen? In dit artikel bespreken we de vele factoren, zodat je kan beginnen met nieuwe parfum kopen!

Hoe vindt je het beste parfum voor jou

Er zijn veel factoren waarmee je rekening moet houden bij het parfum kopen voor jou. Zo kunnen parfums uitlopen van een paar euro’s tot honderden euro’s, daarom is het belangrijk om een budget vast te stellen voor het parfum kopen. Ook moet je de gelegenheid bepalen waarvoor de parfum moet zijn, is het voor alledaags gebruik of alleen voor gelegenheden zoals avondjes uit. Ook je persoonlijke voorkeuren spelen een rol bij de keuze voor je ideale parfum, wil je bijvoorbeeld een natuurlijke frisse geur of een iets meer synthetische geur?

Parfum kopen: de verschillende soorten?

Als je eenmaal hebt bepaald welke factoren voor jou belangrijk zijn bij het kiezen van een parfum, is het tijd om meer te leren over de verschillende soorten parfum. De drie hoofdcategorieën van parfum zijn eau de cologne, eau de toilette, en eau de parfum. Eau de cologne is het lichtste type parfum en bevat meestal zo’n twee tot vijf procent concentratie parfumerende oliën. Eau de toilette heeft een iets hogere concentratie van ongeveer vier tot acht procent en gaat daarom iets langer mee dan eau de cologne. Tenslotte heeft eau de parfum de hoogste concentratie geurstoffen, meestal rond de acht tot vijftien procent, waardoor het de langst houdbare soort parfum is. Kijk naar de verschillende categorieën en overweeg dit tijdens het parfum kopen!

Parfum kopen: hoe draag je parfum het best

Nu je meer weet over de soorten parfum, is het belangrijk om te leren hoe je parfum op de juiste manier draagt, zodat het langer op jouw huid blijft zitten. De beste manier om dit te doen is door het parfum aan te brengen op je polsen, dat zijn de gebieden waar je bloedvaten het dichtst bij het oppervlak van je huid liggen. Dit zijn onder andere de polsen, in de plooien van je elle bogen en voor je enkels.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.