Momenten leg je vast, ik kreeg een foto op hout in huis!

Huis & Tuin By jul 09, 2018 No Comments

Foto’s zijn er om de mooie momenten vast te leggen. Foto’s van onze kinderen maak ik graag, om ze dan vervolgens in albums te plakken en in lijstjes te zetten is weer een ander verhaal. Tegenwoordig kunnen foto’s ook bedrukt worden op andere materialen, denk daarbij aan een foto op hout of aluminium. Ik kreeg de kans om één van mijn lievelingsfoto’s op hout te laten bedrukken bij Muurmode, en greep deze met beide handen aan!

Geen foto in huis

Ik heb twee kinderen. Waar ik bij de eerste contant bezig was met foto’s maken, dingen aanleren en oefenen, ben ik dat bij de tweede vergeten. Ze begint nu te praten, maar dat merk ik vol verbazing als ik met haar haar grote broer naar school breng. Opeens is het woefwoef, uit, nee, vooral nee natuurlijk en benoemt ze alle personen om haar heen.

Maar goed, met pijn en moeite heb ik een foto album laten drukken van haar eerste jaar. Van mijn zoon had ik toen al heel veel foto’s afgedrukt en overal foto’s in lijstjes staan. Na onze recente verhuizing keek ik rond en realiseerde me dat ik van mijn knappe dochter nog steeds, na anderhalf jaar, geen foto had staan.

Een foto op hout

Het werd wel een foto van beide kinderen samen. Arme Joey heeft nog steeds geen spotlight. Maar, het is voor ons een dierbare foto. Stralend staan ze er samen op. Vanaf het eerste moment was Joey altijd super blij als haar broer haar aandacht gaf of met haar speelde. Zojuist deden we kiekeboe met z’n drieën en haar lach is dan zo mooi een heerlijke avond was dat samen.

De foto:

Maar goed, ik wist natuurlijk meteen welke foto het moest worden en ik stuurde deze door. Meteen kwam de reactie, misschien kun je beter een ander formaat nemen in verband met de foto. Super attent! Ik kreeg twee voorbeelden opgestuurd en koos de kleursamenstelling die het beste in ons huis past. Ik ben niet perse de enorme style blogger hoor, maar ik houd wel van een rustige kamer en omgeving en niet teveel prikkels. Deze foto op hout past prachtig tussen ons interieur.

Veel sneller dan ieder ander foto product, van mijn zoon dus want Joey blijft bekaaid achter, dat ik heb besteld kreeg ik de foto op hout binnen. Geheel objectief kan ik er niet over oordelen omdat de foto mij raakt. Maar het is zo mooi. Het hout breekt de foto, maakt het speelser. Het feit dat mensen meedenken over kleuren en formaat geeft aan dat er kwaliteit geleverd moet worden, dat vind ik fijn. En dat is zeker gelukt!!

Iedereen wil die foto hebben, het formaat is net anders komt een stuk van de muur af zonder lijst en dat springt ook in het oog. Iedereen die bij ons thuis komt zegt: “Jeetje, dat is een mooie foto!”

In ieder geval kan ik iedereen adviseren om dit te bestellen. Het eeuwige canvas ben ik persoonlijk beu en dit is een heerlijk speels alternatief. Ik ben er erg blij mee!

Wat vind jij van foto’s op hout?

Author

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.