vetbol maken

Leuke herfstknutsels voor kinderen | DIY |

Mama & Kinderen By sep 25, 2019 No Comments

Het is weer herfst! De blaadjes zullen weer van de bomen dwarrelen en de kastanjes en eikels vallen hier al een tijdje uit de bomen. Natuurlijk willen we de herfst dan ook een beetje in huis halen en daarbij meteen de gezelligheid. Hier deel ik leuke herfstknutsels voor kinderen met je.

Lekker knutselen in de herfst met de kinderen

De meeste kinderen zijn gek op knutselen. In de herfst is er buiten zoveel moois te zien, maar ook te vinden. Genoeg zelfs om leuke herfstknutsels van te maken met de kids. In dit blog hebben we een aantal leuke knutselstukjes voor je opgesomd. Er zit voor ieder wat wils tussen.

Kastanjepoppetjes voor de kids

leuke herfstknutsels

www.blogsbyingrid.com

Zelf aan de slag gaan is natuurlijk erg leuk en het kan ook erg ontspannend zijn. Even lekker alleen bezig! Maar het is natuurlijk ook heel erg leuk om de kids aan het werk te gaan. De meeste kinderen vinden het fantastisch om kastanjepoppetjes te maken. Zie hiernaast het leuke resultaat–>

 

Schattige herfstuiltjes leuke herfstknutsels voor kinderen

Uiltjes zijn super schattig toch? Op Badboy kun je een DIY vinden van deze leuke uiltjes. Eerst gezellig alle materialen samen verzamelen, zoek de mooiste en meest gekleurde bladeren uit. Al een leuke zoektocht voor de kids en dan aan de knutsel. Gegarandeerd voor een middag vol plezier!

 

Vetbollen maken

Echt super leuk en tevens goed voor de vogeltjes! Met deze ‘herfstknutsel’ ben je een hele middag onder de pannen. Kijk snel hoe je ze maakt, ik heb het voor je uitgewerkt.

 

Frozen dennenappels

Dennenappels DIY

thuisleven.com

Welk meisje is er  nu niet gek op Frozen? Hier in huis de favo film. Ja, nog steeds! Linda maakte met haar tweeling deze mooie dennenappels! Super toch?! Helemaal niet moeilijk, met een ontzettend leuk resultaat! Ook in de winter misstaan ze niet hoor! Ook is een hanger met dennenappels natuurlijk erg tof! Je kunt met dennenappels genoeg kanten op.

 

 

Aan de slag met strijkkralen

www.mamakletst.nl

Hier in huis zijn ze gek op knutselen met strijkkralen. Heel blij was ik dan ook met deze toffe patronen die Joyce deelde. De leukste herfstpatroontjes deelt ze met je op haar blog. Zo kunnen ook jouw kinderen op een regenachtige dag met een leuk projectje bezig! Een van de leukste herfstknutsels voor kinderen, zeker als het weer al een aantal dagen slecht is. Je hoeft namelijk niet buiten op zoek naar knutselspullen die je zou moeten laten drogen.

 

 

 

Paddenstoelen maken van stenen

Wie kent hem niet? De rood met witte paddenstoel. Deze paddenstoel staat wel echt voor de herfst toch? Kinderen zijn vaak gek op schilderen, dit is een simpele, maar ó zo leuke DIY.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke herfstknutsels voor kinderen maar met deze leuke DIY’s kom je al een heel eind op weg! Wat ga jij samen met de kids maken?

 

Heb je nog leuke aanvullingen of wil je jouw DIY hier delen met toffe foto’s op Meer met Mama? Dan mag je mailen naar maddy@meermetmama.nl

knutselen in de herfst

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.