Je vindt de tofste babykleding in deze webshops!

Zwangerschap & Baby By aug 29, 2018 3 Comments

Alle vrouwen die net mama, opnieuw mama of mama to be zijn, zijn gek op babykleding. Ik kon uren op het web surfen om de tofste outfits in de virtuele winkelmandjes te gooien, ze meteen aan te schaffen of vervolgens de mandjes weer leeg te gooien en verder te kijken. Want, er is zoveel leuks!! Vandaag licht ik de leukste webshops uit waar je de tofste babykleding kunt kopen! Lees je mee?

Kleertjes.com

Een webshop waar ik, maar ook teamlid Anne-Margriet geregeld toffe babykleding bestel, is kleertjes.com. Hier vind je de veel verschillende merken en ieders smaak zit er wel bij tussen. Als je je nu aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je ook nog eens 10 euro korting op je bestelling. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen! Ook als je gek bent op koopjes kun je goed in deze webshop terecht want ze hebben een outlet gedeelte.

Babykleding van Hema

Ik heb een zwak voor Hema. Met regelmaat koop ik hier in de winkel, maar ook zeker online babykleding. Lieve en stoere kleertjes die ook nog eens lief voor je portemonee zijn want het is goede kwaliteit voor een goede prijs.

Babykleding bij Bol.com

Bol.com en ik zijn vriendjes, bol maakt mij blij met wasmiddelen, luiers, huishoudmiddelen, maar ook zeker met babykleertjes. Wat bol doet, doet bol goed. Bij bol.com vind je een ruim assortiment babykleding van vele verschillende soorten merken.

[bol_product_links block_id=”bol_5b859eed4de04_selected-products” products=”9200000085414147,9200000064550049,9200000097278337,9200000089289580″ name=”babykleding” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Kixx-online

Kixx-online is ook een webwinkel waar ik echt de tofste babykleertjes shop. Ik heb een grote voorliefde voor het merk Z8. Hier kan ik daarmee goed uit de voeten, maar er zijn ook genoeg andere leuke merkjes te vinden hoor!

babykleding

Olliewood

Ook bij Olliewood is de keuze reuze. Wat ik leuk vind aan Olliewood is dat je hier ook nog kleertjes kunt bestellen uit eerdere collecties. Ze zijn daarbij gesorteerd op winter en zomer. Voor de eerdere collecties klik je hier. 

Vente-Exclusive

Deze tip krijgen jullie van teamlid Loukie! Bij Vente-Exclusive hebben ze aanbiedingen voor beperkte tijd die worden uitgelicht. Ook kun je hier goed voor jezelf uit de voeten. Zeker de moeite waard om te kijken dus!

babykleding

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

3 Comments

  1. Birgit schreef:

    Wat een gave babykleertjes! Ik ga zeker op een paar van die websites kijken. Mijn kleine heeft binnenkort weer nieuwe kleertjes nodig ?.

    1. Maddy schreef:

      Ja leuk he!?! Shoppen is zo leuk voor de kleintjes!

  2. Grace schreef:

    Ik ben ook groot fan van Koko Noko. Lekker stoer 😀 en verder vind ik offline shoppen nog wel het allerleukst! Al die schattige spulletjes <3

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.