Ga jij op vakantie in de zomervakantie? Waar ga je naartoe?

Vakantie & Uitjes By jul 16, 2019 No Comments

Ook onze kinderen hebben sinds deze week zomervakantie. 6 weken zomervakantie vind ik best lang, maar het komt vast helemaal goed. Wij hebben nog geen vakantie in de zomervakantie geboekt en of we nog op vakantie gaan weet ik eigenlijk nog niet zeker. Ga jij op vakantie in de zomervakantie? En waar ga je naartoe? Heb je leuke tips voor vakanties of dagjes uit voor mij? Laat het me dan zeker weten!

Wel of niet op vakantie?

Of wij op vakantie gaan weet ik dus nog niet. Vorig jaar hebben we een last minute vakantie geboekt en dat was eigenlijk heel erg fijn. Vorig jaar gingen we op vakantie in de zomervakantie naar Luxemburg. Een camping die fantastisch was voor de kinderen en waar ik dit jaar ook best weer naar toe zou willen als we op vakantie gaan. De camping waar wij in onze vakantie verbleven is Camping Iris Parc Birkelt in Larochette. Natuurlijk schreef ik daar toen ook over, dus als je wilt kun je die blogpost nog lezen.

fotoalbum

Maargoed, we hebben dus nog niets geboekt. Dit komt onder andere omdat we best druk zijn geweest met andere dingen. Een kind dat eigenlijk altijd ziek is. Emma heeft bijna elke maand oorontsteking, ondertussen al 2 keer buisjes laten zetten en ook is ze altijd verkouden. Gisteren ben ik weer met haar naar de KNO arts geweest en nu moet ze een lange antibioticakuur uitzitten en heeft ze andere oordruppels gekregen. Eind augustus hebben we weer een afspraak.

Ook hebben we een verbouwing in huis gehad. De badkamer was behoorlijk gedateerd dus die ging er uit en en kwam een nieuwe in. Natuurlijk ging ook dit niet van een leien dakje…

We gingen ook op zoek naar een nieuwe auto, want onze toyota was toch vrij krap voor 5 personen. Nu hebben we een mooie grote Opel waar zelfs 7(!) personen in kunnen.

Onze prioriteiten lagen dus even helemaal niet bij het boeken van een vakantie.

Niet op vakantie?

Misschien niet nee. Misschien ook wel. We zien het nog wel. We hebben in ieder geval een aantal activiteiten gepland die we willen gaan doen. Zo won ik op vakantieveilingen kaartjes voor de Apenheul. Daar zijn Merel en Bram vorig jaar met Opa en Oma geweest en daar wouden ze graag nog eens naartoe. Bij vakantieveilingen hebben ze nu hele leuke uitstapjes uitgelicht dus zeker de moeite waard om eens even te kijken.

Ga jij op vakantie?

Nu ben ik heel nieuwsgierig of en waar jij heen gaat op vakantie? Heb jij een leuke tip voor mij? We zijn dus met 5 personen waarvan 2 volwassenen en 3 kinderen. Of heb jij leuke tips voor dagjes uit? Zijn natuurlijk ook allemaal welkom! Ik ben heel benieuwd!

In ieder geval een fijne vakantie!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.