leukste schoenen voor moeders

Dit zijn de leukste schoenen voor moeders

Mama & Kinderen By apr 20, 2022 No Comments

Als kersverse mama heb je het druk. Je bent veel met je kindje bezig, uiteraard lekker vaak aan het knuffelen, maar er moet ook gewerkt worden. Gewerkt als in; je kindje vraag veel aandacht en heeft je veel nodig, dus ga er niet vanuit dat je veel tijd hebt om op de bank te zitten. Wellicht ga je met lekker weer wandelen of heb je meerdere trappen in huis die je vaak op en af loopt. Dus waar je voorheen pumps of vaak hakken droeg,  is dat nu niet heel handig meer. Wij hebben je alvast een handje geholpen bij het vinden van alternatieven (je bent uiteindelijk al druk genoeg met je kinderen). Zie hieronder de leukste schoenen voor moeders.

Hoge hakken (voorlopig) de kast in

Als je eenmaal moeder bent, zal je merken dat de hakken die je altijd droeg niet langer persé het meest geschikte schoeisel zijn. Wellicht heb je een kindje die het heerlijk vindt in de draagzak, dan wil je echt geen meters maken op je pumps. Het kan ook zo zijn dat je bevalling wel goed verlopen is, maar je er ondanks alles toch (tijdelijk) bekken instabiliteit aan over hebt gehouden. Dan heb je meer baat bij (leuke!) schoenen die je wat meer steun bieden. En natuurlijk kun je er als mama nog steeds leuk en verzorgd uitzien. Dat je geen hakken meer zal dragen voorlopig hoeft niet te betekenen dat er geen leuke, hippe andere schoenen zijn die je kunt dragen en kunt combineren met je outfits als je met je kleine op stap gaat!

Sneakers

Een goed paar sneakers matcht overal mee en kun je altijd dragen. Schaf desnoods twee paar Ecco schoenen of een ander hip merk die schoenen bevat die comfortabel zitten, maar die je ook nog eens met verschillende outfits kunt combineren en je kunt lekker aan de wandel zonder dat je pijn in je voeten krijgt voor je een blokje om bent. Ook heel handig en fijn voor vakanties of een weekendje weg waar je toch ongemerkt aardig wat zal lopen. Sneakers kun je overal onder dragen, van jurkjes en korte broek of rokjes, tot jeans en nette broeken. 

Veterboots

Met name voor de herfst- en wintermaanden zijn deze ideaal: de veterboots. Kies dan wel voor veterboots van echt leer. Ze zijn wat duurder, maar je hebt er dan ook langer plezier van en ze lopen veel lekkerder. Deze laarzen zijn dus super fijn en handig voor de koude en natte wintermaanden. Wel even inspuiten met een goede spray voordat je er de regen mee in gaat! Zo voorkom je dat ze snel lelijk worden of minder waterdicht zijn.

Enkellaarsjes

Een leuk paar enkellaarsjes mag niet ontbreken in je nieuwe schoenen garderobe. Enkellaarsjes zijn er in allerlei soorten, modellen, kleuren en zijn heel makkelijk te combineren. Je kunt gaan voor een stoere look en kiezen voor cowboy enkellaarsjes of je gaat juist voor een jurkje.  Ook goed te dragen als je weer aan het werk bent en je er weer in een hippe outfit met toffe schoenen bij wilt lopen op kantoor.

Lees ook: alles over een newbornshoot

Zonder hak

Voorbeelden van schoenen zonder hak zijn bijvoorbeeld ballerina’s, instappers of slippers. Let bij slippers wel op dat deze een goed en stevig voetbed hebben. Ballerina’s zijn er ook in stevigere uitvoering. Die lopen als pantoffeltjes en zijn heel leuk te dragen onder bijvoorbeeld lange zomerjurken voor op vakantie of warme zomerdagen. Mogelijkheden genoeg dus om er als (nieuwe) mama nog steeds goed uit te zien MET leuke schoenen! Shop dus snel een aantal paar leuke schoenen online via Shoetime Online.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.