stylingtips vriend

5 stylingtips om je vriend er stijlvol bij te laten lopen

Man, Vrouw By apr 19, 2022 No Comments

Ben je heel gelukkig met je vriend, maar minder gelukkig met zijn kledingkeuze? Dan kan je daar nu iets aan doen. Op deze plek vind je namelijk 5 stylingtips waarmee je gemakkelijk zorgt dat hij er wat beter bij gaat lopen. Dat kan je bijvoorbeeld al doen door een mooi heren overshirt te kopen. Daarnaast zijn er ook allerlei andere goede mogelijkheden om voor te gaan. De tips die je op deze plek vindt komen allemaal van professionals. Dat betekent dus dat je ze ook echt serieus kan nemen.

Stylingtip 1. Merkkleding zonder overdaad

Je kunt er altijd goed uitzien in merkkleding. Het is immers niet voor niets dat een merk een begrip is geworden. Het is alleen belangrijk dat je goed bekijkt wat je neemt. Je hoeft namelijk helemaal niet te kiezen voor de grote merknamen en logo’s op de borst of rug van je man. Je kan ook gewoon voor hele mooie subtiele referenties gaan. Dit ziet er mooi en strak uit, maar schreeuwt niet om aandacht. Dat is dus ook precies wat je voor hem zoekt.

Stylingtip 2. De Vichy-ruit werkt altijd

Daarom werkt de ruit dus ook in kleding voor mannen. De mooie rood-witte Vichy-ruit past goed bij allerlei soorten items. Een mooi effen shirt en een broek met een fijn dun streepje zijn daar voorbeelden van. De ruit zit dan verwerkt in een jasje of een shawl. Pas wel goed op met de verschillende soorten patronen. Dit is niet direct iets wat mannen aanspreekt, ook al kan het goed staan. Je moet hier dus voorzichtig aan werken, om hem niet af te schrikken. Je kan daarom ook voor andere looks gaan, bijvoorbeeld met verwassen spijkerbroeken.

Stylingtip 3. Werken aan het imago

Een goede outfit kan veel voor je look en je voorkomen doen. Een man die bijvoorbeeld niet direct wordt gezien als een fijne en gezellig vent, kan met een mooie combinatie al snel heel sympathiek gevonden worden. Denk aan zachte blauwe tinten, gecombineerd met wit. Leuke accessoires zoals een zonnebril met ronde lenzen passen daar dan goed bij. Je kunt daarnaast ook kijken naar het juist schoeisel. Als het om een zomers outfit gaat, dan kan bijvoorbeeld een mooi paar slippers de vriendelijke look helemaal compleet maken. Zo wordt er direct anders over je man gedacht. In deze webshop vind je alles voor een stijlvolle outfit voor heren.

Stylingtip 4. Korte broeken horen bij de zomer

Als mannen ergens huiverig voor zijn, dan is het voor hun kuiten. Daarom zijn er ook zoveel mannen die nooit een korte broek dragen. Daarmee moeten ze namelijk hun zwakte blootleggen. Toch is dit natuurlijk allesbehalve waar. Ook wanneer je dunne benen hebt kan een korte broek gewoon heel goed staan. Het is alleen wel belangrijk om de juiste combinatie met sokken en schoen te vinden om er niet als een kleine jongen uit te zien. Ook wat je op de korte broek draagt, bijvoorbeeld een jasje of vest, kan een groot verschil maken.

Stylingtip 5. Wees lekker kleurrijk

Het kan best lastig zijn voor mannen om met kleuren aan de slag te gaan. Gelukkig zijn er mannen die inmiddels het voortouw nemen en wel voor een combinatie a la testbeeld of Piet Mondriaan durven te gaan. Het gaat er vooral om dat je als man het juiste patroon weet te vinden. Wanneer je een jasje in gekleurde blokken in het rek ziet hangen, dan haak je misschien direct af. Toch is het juist slim om dan even te durven en het gewoon te passen. Als extra bonus is het dan ook nog eens zo dat je het met bijna alles kan combineren.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.