Comfy Squad

Disney Princess Comfy Squad Review – Prinsessen in een relaxte outfit

Mama & Kinderen By nov 01, 2019 No Comments

In een huishouden met drie kinderen, waarvan 2 meiden, zul je begrijpen dat prinsessen niet weg te denken zijn. Disney prinsessen zijn hier dan ook keer op keer een hit. Niet alleen de prinsessen hoor, Disney films worden hier met grote regelmaat gekeken. Merel kan dan ook niet wachten tot de nieuwe Frozen ll film in de bios is. Heerlijk in een relaxte outfit een filmavond of zelfs filmdag houden is iets wat ze erg fijn vinden. Je zult begrijpen dan Disney Princess Comfy Squad dan ook een hit is hier in huis! En in dit blog vertel ik je er natuurlijk meer over:

Disney Princess Comfy Squad

Lekker chillen in je huispak. Ik vind het heerlijk, jij vindt het heerlijk en ook kinderen vinden het heerlijk. Vol bewondering kijkt Merel altijd naar de prachtige jurken die de prinsessen in de Disney films aanhebben. Ik had het als klein meisje al. Een prinsessen jurk aanhebben is natuurlijk fantastisch voor meisjes. Er waren hier zelfs periodes dat ze er mee naar school wou… Wou dan, want dat feest ging niet door, op carnaval na. Nu ik geen klein meisje meer ben draag ik toch liever een relaxte outfit. Wie niet? En het mooie is, de Disney prinsessen blijkbaar ook.

Disney prinsessen zijn voor meisjes wereldwijd, een inspiratie. Grote meiden, kleine meiden, ze zijn er dol op. Ze zijn prachtig, maar ook grappig en lief. Ze stralen positiviteit uit en laten kinderen heerlijk in hun fantasie opgaan. Hoe mooi is het dan meisjes ook zien dat de prinsessen eigenlijk heel normaal zijn. Net zoals jij en ik.

comfy squad

De poppen van de Comfy Squad zijn gebaseerd op de rol van de prinsessen in de bioscoopfilm Ralph Breaks The Internet. Veel Disney prinsessen zijn terug te zien in hun meest fijne, relaxte outfit. In iedere verpakking vind je twee prinsessen.

  • Belle & Merida
  • Anna & Elsa
  • Ariël & Pocahontas
  • Mulan & Assepoester
  • Jasmine & Aurora
  • Tiana & Rapunzel

Natuurlijk zijn ze allemaal nog steeds prachtige, maar dan in vrijetijdskleding. Een fijn huispak, een tof sweatshirt, een heerlijke legging of een fancy tanktop. Eigenlijk dus kleding waarin ieder meisje zichzelf kan herkennen.

Review Disney Princess Comfy Squad

Het was een grote verrassing dat de pakjesmevrouw weer met een pakketje aankwam dat we voor Sinterklaas mochten testen. Sinterklaas vraagt mij namelijk wel eens of mijn kinderen speelgoed willen testen, zodat wij andere kinderen kunnen laten weten of het leuk speelgoed is. Na het testen laat ik Sinterklaas dan weten hoe het beviel en of dit op het verlanglijstje komt te staan 😉

Merel vond het fantastisch om Rapunzel en Tiana te mogen ontdekken. Rapunzel is hier, samen met Elsa toch wel favoriet. Ze heeft namelijk prachtig lang haar, de wens van (bijna) ieder meisje. Merel heeft ook prachtig lang blond haar en ze vergelijkt dat toch een beetje. Maar ook is het haar van Tiana ontzettend gaaf! Prachtige mooie zwarte krullen. Ik ben er jaloers op. Hoe leuk was het dan ook dat ze gewone kleding aanhad. Net zoals mij, mama! Weetje, een prinses is eigenlijk ook heel normaal. Soms hebben ze een jurk aan, maar daar heb je ook niet altijd zin in he? Ik vind het leuk dat ze normaal is. Dit waren uitspraken van Merel.

comfy squad

 

Merel speelt ook erg graag met haar Barbies en L.O.L poppen, dus hier kon ze ook prima mee uit de voeten. Wanneer ze met poppen speelt gaat er een hele fantasiewereld open. Rollenspellen worden gedaan en alles wordt uit de kasten getrokken. Ze vond het erg fijn dat de poppen behoorlijk flexibel zijn, in tegenstelling tot Barbies. De kleertjes zijn makkelijker aan en uit te trekken en dit zorgt toch voor meer speelplezier heb ik gemerkt. De armen en benen bewegen simpel en hierdoor vond Merel het erg leuk om dansuitvoeringen te doen. Merel zit op dansles en dan is het natuurlijk erg leuk om bepaalde oefeningen met deze poppen van de Comfy Squad te kunnen nadoen.

Wat mij betreft dus echt een aanrader en een tip van Sint.

comfy squad

Scoor snel zo’n toffe set voor de feestdagen, ze zullen (denk ik) de winkels uitvliegen.

Je vindt ze hieronder:

[bol_product_links block_id=”bol_5dc0a6c500850_selected-products” products=”9200000113961298,9200000113961292,9200000113961260,9200000113961316,9200000113961294″ name=”comfy squad” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Comfy Squad

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.