disney on ice 2019

Disney On Ice Magisch IJsfestival de show van 2019!

Vakantie & Uitjes By dec 14, 2019 No Comments

Gisteren bezochten wij gezellig met zijn viertjes het Disney On Ice Magisch IJsfestival in Rotterdam Ahoy. Samen met Merel en Bram keken ook Mark en ik naar deze fantastische show. In deze blog vertel ik je natuurlijk hoe wij het hebben ervaren, wat je kunt verwachten en voor welke leeftijden deze show leuk is!

Disney On Ice Magisch IJsfestival in Rotterdam Ahoy

Minnie en Mickey Mouse organiseren samen met Goofy en Donald het Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Een werkelijk schitterende show voor jong en oud. Veel Disney figuren uit het Disney koninkrijk komen voorbij! Je beleeft avontuurlijke momenten uit Disney’s De Kleine Zeemeermin, Rapunzel, Belle en het Beest, Vaiana en natuurlijk Frozen! Ook Donald, Goofy, Minnie en Mickey zie je met regelmaat terug en dat zorgt voor hilarische momenten.

on ice 2019

Disney On Ice, onze beleving

Bij binnenkomst in Ahoy keken we onze ogen al uit. Overal waar we keken zagen we Disney kraampjes waar je allerlei attributen kunt kopen. Natuurlijk niet het goedkoopste spul, maar wel erg leuk. Tip: wij maakten hier voor de tijd afspraken over met de kinderen.

disney on ice

Goed voorbereid als ik was had ik voor Merel en Bram een kussen meegenomen waar ze op konden zitten tijdens de show. Ook echt een aanrader, want ze zitten dan net wat hoger. De jassen kun je ophangen in de garderobe, maar omdat we niet helemaal zouden weten wat de temperatuur zou zijn namen we ze mee naar binnen. Ik had namelijk voor we vertrokken even de website gecheckt en daar stond op dat het kouder was dan buiten. Uiteindelijk konden we prima op onze jassen zitten want als echte koukleum vond ik, maar ook Mark, Merel en Bram het behoorlijk warm. Een fijne trui zal je genoeg warmte geven.

De show wordt aan elkaar gekletst door Mickey en zijn vriendjes. Tussen de acts zagen we ze ook weer terug op het ijs. Super leuk! De show was ontzettend goed georganiseerd en had ook zeker iets magisch. Het is zo fijn om de gezichtjes van de kindjes vol verbazing, geluk en verwondering te zien tijdens de show. Ze waren ontzettend onder de indruk van het dansen op het ijs, de kostuums en natuurlijk de muziek en de mooie lichteffecten, want eerlijk is eerlijk, de belichting helpt toch zeker de show prachtig te maken. Ook de interactie tussen de ‘Disney figuren’ en het publiek is erg leuk!

disney on ice 2019

Praktische info

De show duurt om en nabij 2 uur. Hier zit een korte pauze bij in. In de pauze kun je nog even naar de toilet of een lekkere versnapering halen. De prijzen hiervan zijn wel wat aan de hoge kant vind ik, maar je kunt natuurlijk uitgeven wat je zelf wilt.

De Disney On Ice show in Ahoy Rotterdam en  in de Jaarbeurs Utrecht duurt dus zo’n 2 uur exclusief de pauze. De show is geschikt voor alle leeftijden, maar toch bleef Emma bij opa en oma logeren en ging niet met ons mee. Dit omdat ik wist dat ze dit niet zo lang zou kunnen volhouden en had geen zin in een huilende, temperamentvolle peuter. Merel en Bram zaten helemaal in de show en konden het prima volhouden al was de pauze tussendoor wel prettig! Het is dus wel belangrijk dat jouw kindje zich kan vermaken tijdens deze toch wel lange zit. Natuurlijk mag er wel gezongen en gedanst worden tijdens de show. Merel zong ook uit volle borst mee 😉 .

 

Disney On Ice show in Ahoy Rotterdam en Jaarbeurs Utrecht is van 11 tot en met 29 december te bekijken. Zeker een tip voor in de kerstvakantie als je het mij vraagt.

 

 

Tickets voor de show

De tickets zijn verkrijgbaar vanaf €16,50. Wel is de prijs afhankelijk van de rang waar jij wilt zitten op de tribune. Ook kun je een apart Family Pack reserveren. Hierbij koop je 4x de toegang tot de show, een familypack met zoete popcorn en 1 programmaboekje. Daarnaast zijn er ook aanbiedingen voor grote groepen.

disney on ice

Een ticket voor het parkeren schaf je aan bij de parkeerplaats en je doet er goed aan om deze meteen te betalen voor je Ahoy in gaat. Dit scheelt je weer als je terug naar de auto gaat. De rijen zijn dan namelijk langer en hierdoor moet je langer wachten. Ik was met het koude en natte weer van gisteren dan ook erg blij dat wij vooraf betaalden voor de parkeerticket.

Samengevat wat je weten moet over Disney On Ice show 2019

  • 11,13,14 & 15 december 2019 in Rotterdam.
  • 21, 22 & 23 december en 25, 26, 27, 28 & 29 december in Utrecht.
  • De show is Nederlands gesproken.
  • De tickets voor deze fantastische show zijn vanaf €16,50 HIER verkrijgbaar.
  • Kijk voor meer info op DisneyOnIce.nl

Disney On Ice Magisch IJsfestival was onvergetelijk, betoverend en ontzettend magisch! Wat ons betreft dan ook zeker de moeite waard voor jong en oud, jongens en meisjes.

 

*Wij waren op uitnodiging aanwezig bij deze show, deze blogpost is ontstaan uit een samenwerking. Zoals je van ons gewend bent zijn alle samenwerkingen eerlijk en naar onze mening.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.