sieraden

De verbinding met je kind tastbaar maken met sieraden ♥

Vrouw By mei 30, 2018 No Comments

♥Verbinding maken met je kind is wellicht één van de belangrijkste aspecten van ouderschap. Een hechte band, en goede gehechtheidsstijl leggen de basis voor een gelukkig leven. Een kind dat  van jongs af aan kan terug vallen op een stevig onderbouwde relatie heeft meteen ook de kracht om later veerkrachtiger in het leven te staan. Hoe kan je deze band tastbaar maken als kers op de taart? Wij testen sieraden uit!

Gevoelige zielen

Lott en ik zijn nogal ‘melig’ aangelegd.  Melig heeft in de volksmond nogal een bittere bijklank. Voor ons is dat echt niet zo. We houden van gevoeligheid, van zachtheid, van liefde, mededogen en er zijn voor elkaar en anderen. Maar vooral : we houden van nabijheid. Ook wanneer we fysiek niet op dezelfde plaats zijn.

Een briefje in haar brooddoos, een post-it op mijn laptopscherm, een hartje in de agenda. Er zijn tientallen kleinigheden die we af en toe doen voor elkaar. Gewoon, omdat dat leuk is maar niet alleen daarom.

We hebben ook ons eigen liedje waar we naar kunnen luisteren, en geven veel aandacht aan contact. Echt contact.

Zowel Lott als ikzelf kunnen regelmatig wel even een ruggensteuntje gebruiken. Je weet wel, die spreekwoordelijke hand op je schouder die zegt :”Ik sta achter je, en ik vang je als je valt.”

KAYA moeder-dochter sieraden ♥

Kaya-sieraden heeft een heel erg brede keuze in de ‘mommy and me’-sieraden. Je kan ze zelf uitpikken naargelang de stijl die je hebt, ze opleuken met bedeltjes of laten personaliseren met een fijn gegraveerde tekst aan de binnen of buitenkant. Stoere sieraden, fijne vrouwelijke sieraden, of alledaagse sieraden die je overal bij aan kunt zorgen voor een mooi evenwicht in het aanbod!

Vaak zijn moeder-dochtersetjes alleen verkrijgbaar in maatjes voor kleinere kinderen. Maar bij Kaya kan je kiezen uit verschillende maten. Van een piepklein en fijn meisje tot een hele dame van 16 jaar.

Ik spreek nu alleen over meisjes, maar ook voor moeder en zoon zijn er hele mooie sieraden te vinden.

Onze verbinding in onze eigen sieraden

Lott en ik hebben gekozen voor twee mooie bangles. Die kan je kiezen met verschillende opschriften. Wij kozen voor “De liefde tussen moeder en dochter…” & “… is voor altijd.” ♥♥♥

Ik heb gekozen voor de bangles omdat ik vind dat ze lekker overal bij passen. Ongeacht of je nu in een fancy chique bui bent of net rondhuppelt in een je lelijkste short : een bangle kan er altijd bij! De bangles hebben ze in drie kleuren : zilver, rosé-goud en goud. Wij hebben gekozen voor de rosé-kleurige.

Wanneer je ze besteld kan je de maat kiezen, en die kan je ook zelf thuis handig meten aangezien de afmetingen staan vermeld van de pols, strak gemeten. Ik heb dan onze maatjes genomen en ja hoor : ze zijn precies voor ons gemaakt! Niet te strak en niet te los. Perfect.

Doordat ze ovaal zijn, heb je ook geen last van de armband. Door zijn ovale vorm past hij heel natuurlijk aan de pols.

Deze set kost je slechts €39,95. Je kan deze armbanden ook laten graveren aan de binnenkant voor een extraatje van €9,95. Ze worden geleverd met een poetsdoekje, en een mooi sieraden builtje om hem in cadeau te doen of in op te bergen als je hem even niet draagt.

Wat zo’n sieraden met je doen

Ik heb mezelf betrapt op nog meligere toestanden dan dat ik ooit voor ogen had. Terwijl je rustig even op de wc zit, tovert die armband een gelukzalige smile op mijn gezicht. Hij brengt me echt dichter bij Lott.

Haar brein werkt op dat gebied eigenlijk helemaal hetzelfde als het mijn. Ik kan me dus voorstellen dat wanneer ze een lastige dag heeft op school, of een moeilijke toets deze armband voor haar dat ruggensteuntje kan zijn dat zij echt nodig heeft. Het idee dat mama naast haar staat.

KAYA sieraden ondersteunen Gambia

Sieraden zijn meestal wat opsmuk van je voorkomen. Maar geloof het of niet. De sieraden die je kiest zijn altijd een beetje het verlengde van jezelf. En dat verklaard waarom ik in de toekomst ook nog voor Kaya sieraden zal kiezen♥.

Een deel van het geld dat KAYA binnenkrijgt met de verkoop van hun mooie sieraden gaat naar Gambia. KAYA geeft per sieraad een bedrag aan stichting Eduki.  Op dit moment gaan er zelfs al 20 kinderen naar school dankzij hun donaties. Uiteraard wil ik hier met heel veel liefde aan bijdragen In de toekomst willen zij nog meer kinderen deze kans geven, en ik hoop met hen mee dat dit ook zal gebeuren.

Als je meer wil weten over het Giving-back-project waar KAYA aan meewerkt dan kan je dat vinden op hun website!

Ook je verbinding met je kind tastbaar maken? Ga snel een kijkje nemen op de website van KAYA-sieraden! Er zit vast en zeker iets voor jou bij!
Hebben jullie rituelen of dingen die jullie band tastbaar maken?
*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Author

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.