badkamer modern

De badkamer modern inrichten doe je zo!

Huis & Tuin By nov 04, 2019 No Comments

De badkamer is voor eigenlijk iedereen een ontzettend belangrijke kamer in de woning. We komen er ongemerkt best veel en dan is het prettig dat jij een badkamer hebt die helemaal naar jouw wens is. Ga je de badkamer aanpakken en wil je deze modern inrichten? Dan moet je dit blog zeker lezen. Hier vertel ik je namelijk alles over de eigenschappen van een moderne badkamer en natuurlijk hoe jij de badkamer modern inricht door het gebruik van de juiste attributen.

Moderne badkamers en minimalisme gaan hand in hand

Wanneer je jouw badkamer modern wilt inrichten zul jij je er al wel wat in verdiept hebben. Je zult dan ook weten dat minimalisme en moderne badkamers hand in hand gaan. In de badkamerstijl zul je geen ronde afwerkingen zien, maar de producten hebben juist een strakke, rechthoekige of vierkante vorm. Ook hebben de meubels vaan geen knoppen of grepen, hierdoor hebben ze meteen een minimalistische en strakke uitstraling. Tip: neem zeker een kijkje tussen deze moderne badkamers om inspiratie op te doen om jouw badkamer modern in te richten

Tegels in een moderne badkamer

Wanneer je de badkamer modern wilt inrichten moet je ook een keuze maken qua tegels. In moderne badkamers zie je tegenwoordig het meest grote, keramische tegels. Deze zorgen in combinatie met de juiste voegkleur voor een perfect strak uiterlijk van de badkamer en ook is de badkamer schoonmaken zo een fluitje van een cent.

Je bepaalt natuurlijk zelf welk soort badkamertegel goed bij jouw badkamer past. Je kunt voor zowel matte tegels of glanzende tegels gaan. Wanneer je je badkamer echt modern wilt inrichten stem je de kleur van de tegels af op het interieur. De tegels kunnen speels geplaatst worden, maar ook recht toe recht aan is prima in een moderne badkamer. Het ligt helemaal bij jou.

De badkamer modern inrichten met de juiste vloer

Het maakt niet uit welke soort badkamer je wilt hebben, de vloer is altijd een blikvanger die een groot deel van de sfeer zal bepalen. Een mooie betonlookvloer past erg mooi in een moderne badkamer, maar ook grote keramische tegels zijn prachtig.

Nu we het toch over vloeren hebben, een douchebak past niet in een moderne badkamer. Je gaat dus voor een douchevloer. Zo’n douchevloer zorgt voor een strakke uitstraling van je badkamer doordat deze er voor zorgt dat de douche gelijk is aan de vloer. Wanneer je een inloopdouche hebt is dit ook het geval. Je loopt de douche zo in zonder dat er een drempel, rand of douchecabine is.

Het sanitair

Wanneer je de badkamer modern wilt inrichten moet je natuurlijk ook rekening houden met het sanitair. Typisch modern sanitair heeft een strakke en hoekige afwerking en is dus niet rond. De toiletten, wastafels, kranen en zelfs baden zijn tegenwoordig in vele verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Een kraan met vierkante hals of een regendouche met een douchekop die vierkant is staan dan ook absoluut voor de moderne badkamer. Ook de designradiator met platte spijlen mag niet ontbreken in de moderne badkamer.

badkamer modern

De badkamer modern inrichten met de juiste accessoires

Wanneer je de badkamer een moderne uitstraling wilt geven is het belangrijk om de juiste accessoires in de badkamer te plaatsen of op te handen. Je kunt me de juiste accessoires namelijk voor een erg mooie moderne uitstraling zorgen. Denk bijvoorbeeld aan raamdecoratie, de toiletrolhouder, de standaard voor de toiletborstel, tandborstelhouders of andere functionele accessoires. Ze hebben allemaal een strakke afwerking!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.