action hacks

Loukie’s Action hacks! Wist jij dit al? |Budgetproof|

Besparen & Budget By okt 26, 2018 No Comments

Ik kwalificeer mijzelf als een luie moeder. Altijd op zoek naar oplossingen om ergernissen op te lossen en het huishouden makkelijker te maken. De Action is daarbij een betaalbare hulp. Graag wil ik met jullie wat oplossingen delen die ik met hulp van de Action heb gevonden, lees dus snel verder voor de leukste Action hacks!

Mijn zoon houdt ontzettend van knutselen, verven, tekenen en kleien. Voor die bezigheden ben je bij de Action natuurlijk sowieso aan het juiste adres. Kwasten, verf, lijm, veertjes, stokjes noem maar op, ze hebben alles en het kost bijna niets. Maar niet alleen die spulletjes zijn handig om daar in te slaan, de volgende dingen maken alles ook een stuk makkelijker!

Action hacks:

Krat op wieltjes 

Bij de IKEA heb ik houten kisten gekocht, deze fungeerde in eerste instantie als boekenkast maar met action hackswieltjes eronder van de Action heb je hele fijne opbergkratten. Ook de spullen om de kratten te decoreren heb ik daar gehaald. Met een spuitbusverf, een zelfgemaakt sjabloon en de wieltjes heb ik een opberger die prima in mijn interieur past. De kratten zijn ook stapelbaar dus ik wil uiteindelijk een kast maken van drie hoog. Het fijne is dat de kratten makkelijk de hele kamer door kunnen, zo kunnen ze dus makkelijker opruimen maar ook ergens anders gaan spelen.

Verfkwast-schoonmaakpotje

Er zijn potjes gemaakt om je kwasten in schoon te maken. Ik heb meerdere van deze afsluitbare potjes gekocht, verf en één kwast erin gedaan en klaar. Op deze manier kan ik de verf bewaren, hoef ik minder op te ruimen en word een schilderij minder snel zwart. Voorheen had ik een eierdoos met verf maar dan wordt er maar een kwast gebruikt en gaat alle verf door elkaar. Postjes kosten rond de 50 cent.

Afdruiprek

Action Hacks? Dit is er zeker één! Voor 99 cent kocht ik een afdruiprek. Deze gebruik ik voor alle pennen. potloden, stiften en kwasten van Depp. Het is overzichtelijk, alles is op een plek en hij kan veel beter zoeken naar de juiste stift dan voorheen toen alles in een bak lag.

Opbergdoosjes

Vanaf 30 cent heb je transparante opbergbakjes. ”Deppie” heeft al best veel Playmobil en dat is hartstikke mooi spul alleen zitten er vaak ook hele kleine onderdelen bij. Vooral met een dreumes in huis vind ik het fijn om de kleinste onderdelen apart te houden voor wanneer ze ouder zijn. Zo blijft de set ook netjes compleet en kan er wel al gespeeld worden met de grotere onderdelen, auto en poppetjes. Omdat het kleine bakjes zijn bewaar ik het per set apart. Ook schrijf ik erop welke set het is, liefst met een plaatje erbij.

Opbergdozen

Deze bak is ook een stuk groter te verkrijgen. Ik heb in de gangkast meerdere ’themadozen’ staan, de houten trein, knikkerbaan, sinterklaasspullen, kerstversiering, verjaardagsspul, verkleedkleren en knutselspullen. De dozen zijn transparant en sluiten van boven. Het voordeel is dat de kinderen zelf kunnen zien wat erin zit, dat alles per onderwerp kan worden opgeborgen en dat we makkelijker kunnen werken volgens het ‘eerst opruimen en dan
pas het volgende pakken
‘- principe.

Hebben jullie nog tips voor leuke hacks of Action hacks? Ik ben in ieder geval fan!

Author

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.