downloadables

De leukste downloadables voor jou!

Vrouw By okt 25, 2018 No Comments

Downloadables zijn lijstjes, planningen of documenten die veel mensen gebruiken. Ze zijn niet alleen leuk, maar ook ontzettend handig. Door downloadables te gebruiken weet je zeker dat je voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje van je kind alles geregeld hebt als het feestje daadwerkelijk daar is. Op zoek naar een leuke downloadable? Ik deel een aantal hele leuke en handige downloadables met je!

Downloadables van Salino

Op Salino vind je de leukste en tofste gratis downloadables. Denk hierbij aan:

  • Checklisten
  • Spelletjes
  • Kinderaktes

Met deze downloadables maak je elk feest helemaal af.

Waarom je een downloadable zou kunnen gebruiken

Zoals gezegd zijn downloadables ontzettend handig, helemaal als je een feestje wilt gaan plannen is een downloadable checklist iets waar je veel aan hebt. Met de downloadables van Salino zal je het feestje helemaal naar wens kunnen plannen en weet je zeker dat je alles op tijd geregeld hebt.

Downloadables voor een babyshowerstapeltaart maken

Een babyshower moet een speciaal moment voor de mama in spe zijn. Jullie zetten haar en de verwachte baby in het zonnetje! Dit moet een dag(deel) zijn wat voor haar onvergetelijk is. Natuurlijk komen er heerlijke hapjes en lekkernijen op tafel en zullen er cadeautjes gegeven worden. Lekker kletsen en haar een mooie dag bezorgen daar is waar het om gaat.

Downloadables

bron: Salino

Maar, een babyshower is niet af zonder een leuk spelletje of een leuke opdracht. Ook hier heeft Salino aan gedacht! Je vindt hier namelijk niet één maar twee hele leuke downloadables voor een babyshower. 

Op deze manier zullen er leuke en grappige momenten ontstaan die voor de mama to be onvergetelijk zijn. Ze zal een fantastische dag hebben om op terug te kijken!

 

Kinderakte

Ook als er een bruiloft of de planning staat en je kindje is bruidmeisje of bruidsjongen dan, heeft Salino de perfecte downloadable voor je. Ze hebben maar liefst drie verschillende kinderaktes die je gratis en voor niets kunt downloaden. Natuurlijk heel erg leuk voor het bruidspaar, maar ook voor het kind is het natuurlijk echt heel erg speciaal. Wat zal het kindje zich groot en stoer voelen.

downloadables

Bron: Salino

Checklist voor een goed georganiseerde bruiloft

Als je gaat trouwen wil ja natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Salino heeft een downloadable checklist waar je u tegen zegt. Hoewel je natuurlijk een ceremoniemeester hebt is er voor jullie zelf ook ontzettend veel te plannen. Met deze checklist kan het niet anders dan dat het helemaal goed gaat komen. Stap voor stap word je begeleid naar een perfecte trouwdag.

Salino, meer dan alleen downloadables

Ik gaf je dus een aantal leuke downloadables door van Salino, maar Salino heeft nog veel meer in huis qua downloadables dus check het zeker even! Wist je dat je op Salino nog veel meer kunt vinden? Je kunt er bijvoorbeeld inspiratie op doen voor bedrijfsfeesten, maar ook voor privefeestjes. Als je in België of Nederland woont kun je er zelfs je eventplanners vinden mocht je zelf niet willen plannen. Mocht je toch zelf alles willen plannen dan kun je ook op Salino de leukste ideeën op doen en de best geschikte locatie en aankleding vinden. Ook het plannen van de catering of een foodtruck lukt hier helemaal!

Geen feestje? Ook dan kun je prima terecht op Salino, je vindt er verschillende soorten artikelen om bijvoorbeeld inspiratie op te doen, maar ook artikelen met de leukste tips en tricks zijn hier te vinden. Kortom, Salino is van alle markten thuis en zeker een bezoekje waard!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.