schoonheidsbehandelingen

De 5 populairste schoonheidsbehandelingen

Vrouw By jul 12, 2022 No Comments

De meeste vrouwen gaan toch al snel gemiddeld iedere 4 tot 6 weken naar de schoonheidsspecialist om zichzelf eens lekker te laten verwennen. Dit kan de ene keer een gezichtsbehandeling zijn, de andere keer een ontspanningsmassage en die keer erop misschien wel een heerlijke manicure. Kortom, voldoende mogelijkheden. Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is bij een schoonheidsspecialist in Arnhem, hebben we een de 5 populairste behandelingen voor je op een rijtje gezet. Zo heb je een beetje een idee wat er allemaal kan, zodat je wellicht wel het idee hebt dat je dit zelf ook wel eens graag een keer zou willen proberen.

1. Gezichtsbehandeling

De meeste populaire behandeling is toch wel een gezichtsbehandeling. Heerlijk even nergens aan hoeven denken en de oude huidcellen laten verwijderen. Een gemiddelde behandeling duurt vaak tussen de 60 en 90 minuten en zorgt ervoor dat je er na de tijd weer als herboren uitziet. Je huid wordt grondig gereinigd, waardoor je huid er weer een stuk frisser uitziet. Vooral wanneer je vaak make-up draagt, is het belangrijk dat je poriën regelmatig worden gereinigd.

2. Ontharing

Een ontharing is vaak een wat kortere behandeling, die meestal in combinatie wordt gedaan met een andere behandeling. Zo kun je kiezen voor het ontharen van verschillende plekken op je lichaam. Bij vrouwen gaat het vaak met name op de oksels en bikinilijn.

3. Manicure

Wil jij de nageltjes en handen weer even lekker laten verwennen, dan is deze behandeling natuurlijk de perfecte manier. Voor wanneer je een representatieve functie hebt, zijn je handen toch deels je visitekaartje. Je wilt dan natuurlijk niet dat je nagels en ook handen er niet verzorgd uitzien.

4. Epileren

Het epileren van de wenkbrauwen is vaak een behandeling die wordt gecombineerd met bijvoorbeeld een massage of manicure. Het is vaak maar een paar minuten werk en daarom perfect samen te voegen met een andere behandeling. De overtollige haartjes worden netjes met een pincet of touwtje verwijderd en je wenkbrauwen zien er weer uit als nieuw.

5. Wimperextensions

Vrouwen kiezen er steeds vaker voor om de wimpers te laten verlengen. Dit kan uiteraard tegenwoordig ook ontzettend gemakkelijk, waardoor het ook door steeds meer vrouwen wordt gedaan. Waar mascara in het verleden een soortgelijk effect moest even, is het verlengen van de wimpers natuurlijk stukken mooier. Het grote voordeel is, is dat het bijna niet van echt te onderscheiden is en je ook helemaal zelf kunt bepalen of je ze juist langer wilt laten lijken of dat je het puur en alleen gaat om een stukje volume.

Welke schoonheidsbehandeling past bij jou?

In principe is geen enkele behandeling met elkaar te vergelijken. Toch zien we wel, dat vooral dames die normaliter niet zo heel vaak kiezen voor een behandeling bij Get Spoiled, toch vaak gaan voor een gezichtsbehandeling. Dit werkt vaak ontzettend ontspannend, waardoor ze weer vol energie de behandelstoel verlaten. Dus wil jij jezelf of iemand anders eens een keer goed verwennen, dan doet een schoonheidsbehandeling het natuurlijk altijd super goed!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.