Dagje uit met kids? Avonturenpark Hellendoorn!

Vakantie & Uitjes By aug 25, 2019 No Comments

Avonturenpark Hellendoorn, het leukste attractiepark voor een dagje weg! En wat ons betreft is dat helemaal waar. Met maar liefst ruim 30 topattracties, verschillende shows en een slidepark is avonturenpark Hellendoorn een aanrader voor jong en oud.

Familyfun

Al sinds we kinderen hebben, vinden we het leuk om met het gezin dingen te ondernemen. Toen de kinderen nog klein waren, was het op recreatievlak allemaal net even wat makkelijker. Een middagje park, een ochtendje kinderboerderij en af en toe een keertje naar het zwembad, iedereen blij. Maar nu ze wat ouder worden (vier kinds in de leeftijd 8 tm 14 jaar) ligt dat net even wat lastiger. Ik vind het dan ook steeds moeilijker om een activiteit te vinden die leuk is voor iedereen; avonturenpark Hellendoorn scoort punten bij iedereen. Super leuk dan ook dat we voor Meer met mama een bezoekje mochten brengen aan het park. Omdat we zelf in het Oosten des lands wonen, was het niet de eerste keer dat we een bezoekje brachten aan het park. Eigenlijk proberen we minimaal 1 keer in het jaar te gaan.

Dagje uit

De dag van ons bezoek was een druilerige zondag. En eerlijk, we zagen ons leuke dagje uit al in het water vallen. Voor aankomst in de auto nog even snel een zonnedansje gedaan en warempel, bij aankomst was het droog! Dank u weergoden. Voordeel van de slechte weersvoorspellingen: Het was mega rustig! Elk nadeel heb z’n voordeel..

Zoals gezegd bestaat het avonturenpark Hellendoorn uit ruim 30 topattracties, zijn er verschillende shows te bewonderen èn is er een heus slidepark! Een waterpark met 11 spectaculaire glijbanen en een waterspeelplek voor kleine waterratjes. Helaas was het slidepark op de dag van ons bezoek dicht, maar uit eerdere ervaring kunnen we zeggen; dikke vette aanrader!

Attracties

Goed, terug naar onze day of fun 😉 Ga met vier kinderen naar avonturenpark Hellendoorn en iedereen wil bij aankomst een andere kant op, chaos. Althans, dat had ik ingecalculeerd, maar viel 100% mee. Voor vertrek hebben we onze wishlist besproken, de attracties die we in ieder geval wilden doen. Verder was het een go with the flow kind a day. Wat erg prettig is, is dat de attracties niet zo ver van elkaar liggen.

Op onze wishlist stonden de volgende attracties: Het drakennest, Rioolrat, Sungai Kalimantan, Tornado, Montezuma’s revenge, Wildwaterbaan, Junglemonster en Fort Knalkruit.

Fort Knalkruit is 1 van de 2 nieuwe attracties. Super leuk, botsautootjes waar vooral ik super fanatiek van werd. Wil je een compleet overzicht van de attracties? Die vind je >hier<

Voor de allerkleinsten is er ook nog Dreumesland, maar die fase zijn wij inmiddels voorbij.
De hele dag hebben we ons enorm vermaakt en we hebben alle attracties van ons lijstje af kunnen vinken. Tip, kies een dag uit waarop slecht weer voorspeld wordt, maar het uiteindelijk toch droog blijft 😉 Grapje natuurlijk, maar het was zo rustig dat we nergens in de rij hoefden te staan, super fijn.
Wat ook fijn is, overal in het park is genoeg plek om even te zitten en wat te eten en drinken. Dit kan bij 1 van de horeca gelegenheden, maar ook eigen gesmeerde bammetjes kunnen overal genuttigd worden.

Shows

Naast alle attracties zijn er in avonturenpark Hellendoorn ook shows en entertainment voor jong en oud. Zo zijn er Kareltje & Jasmijn, Baba & Bella en is er nu spectaculaire diveshow te zien! Die laatste stond ook op ons lijstje. De show heet ‘De drakenridders’ en is echt een aanrader. Onze kids zaten met open mond te kijken naar de spannende stunts van het internationale team van atleten.

Ben jij al eens in Avonturenpark Hellendoorn geweest? Laat het ons weten!
In september is het park nog beperkt geopend en in oktober kun je nog naar het spannende Heksendoorn.

 

Author

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.