babyshower

Concept Babyshower – Wat geven we cadeau?

Geplaatst door

Tijdens een babyshower is het leuk om cadeaus te geven voor als de baby er eenmaal is. Zelf vond ik het fijn om dan spullen te krijgen die ik echt nodig had of graag wilde hebben. Dit is wat ik zelf vroeg, ik heb een redelijk dure smaak dus ik vroeg aan de gasten van mijn shower gezamenlijke cadeaus. Misschien heb jij binnenkort jouw shower en weet je niet wat je moet vragen?

Hier zijn wat tips van mij voor wat jij kan vragen op je babyshower:

  1. Boxkleed –> Een boxkleed is altijd handig, je wilt tenslotte dat je baby lekker zacht in de box kan liggen. Maar het is natuurlijk ook altijd goed om er één of twee achter de hand te hebben. Baby’s spugen weleens of er komen andere vlekjes in. Kortom, ze moeten ook gewassen worden. Als je er dan één in de was hebt heb je er altijd één achter de hand.
  2. Draagdoek –> Baby’s vinden het fijn om dichtbij hun moeder te zijn, een draagdoek is goed voor de binding maar kan ook erg functioneel zijn. 
  3. Ledikantdeken of mooie lakentjes –> Hiervoor geldt eigenlijk hetzelfde als wat net benoemd werd bij het boxkleed! 
  4. Flessenset–> Is  nooit weg, flessen kun je niet genoeg hebben. Ook als je borstvoeding geeft en afkolft heb je flessen nodig. 
  5. Voetenzak voor de maxicosi–> Dit is vooral in de winter een echte musthave! Geen gedoe, gewoon erg makkelijk en comfortabel. 
  6. Fotoshoot–> Iets met making memories! Dit is een echte aanrader, waarom? Dat kun je zelf wel invullen.
  7. Babyboeken, of kraambezoekboeken om alles bij te houden–> Erg leuk om terug te lezen voor de ouders maar ook later als het kindje ouder is. 
  8. Milestonecards–> Hiermee kun je allerlei gebeurtenissen bijhouden door een foto te maken van het kindje met een milestonecard. Wanneer sliep de baby voor het eerst door? Het eerste tandje, het eerste stapje en ga zo maar door. 
  9. Praktische zaken –> Zoals kruiken, een omkleedkussen, hydrofiele luiers, badcape, een box of wiegje of de maxicosi kan je natuurlijk ook gewoon vragen op een babyshower! 

Wat kan je nog meer vragen of geven op een babyshower?

Lees ook: Hiermee leg je een zwangere vrouw in de watten.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *