button bestellen

Een button bestellen en ontwerpen doe je in een handomdraai!

Mama & Kinderen By dec 18, 2019 No Comments

Ken jij ze nog, buttons? Als kind was ik er gek op, mijn kinderen op hun beurt nu ook weer. Een hele  verzameling aan deze badges had ik uitgestald op mijn kamer. Natuurlijk werden ze ook op mijn kleding gespeld, want ze waren zo kleurrijk en gaaf. Voor mijn gevoel zie je ze hedendaags minder, maar vinden kinderen het toch altijd leuk om een button te krijgen en op te spelden. Zo droeg Merel een tijd lang bijna iedere dag haar button van Woezel en Pip. Wist jij dat buttons bedrukken zo moeilijk nog niet is? Je eigen button bestellen doe je zelfs in een handomdraai, super leuk voor een kinderfeestje!

Kinderen en buttons

Zoals ik al vertelde was ik er vroeger dol op. Buttons. Maar de meeste kinderen vinden buttons ook erg leuk. Dit omdat hun favoriete idool of afbeelding er op staat. Buttons zijn ook erg handig als jouw kind helemaal gek is van bijvoorbeeld Disney, maar jij geen groot fan bent van drukke Disney prints op de kledij van jou kleintje. Met een zo’n mooie badge los je het probleem snel op. Jouw kindje draagt kleding die jij kunt waarderen en hij of zij kan heerlijk pronken met zijn of haar favoriete figuur op de button.

Gaatjes of vlekken verbergen

Iedere ouder kent het waarschijnlijk wel.. Op dat shirtje dat je net gekocht hebt een vreselijke vlek van voedsel die je er gewoon niet meer uit krijgt. Met een button kun je dit weer goed verbergen. Het kledingstuk kan gewoon gedragen blijven worden met een badge of button op de plek van de vlek of het gaatje.

Je eigen button bestellen: super simpel

Tegenwoordig heb je je eigen button in een handomdraai gemaakt. Dit is helemaal leuk om te doen wanneer je kindje jarig is en daar hoort natuurlijk een kinderfeestje bij. Na afloop van een kinderfeestje wordt er vaak een zakje snoep uitgedeeld. Hoe leuk is het dan om daar een button bij in te doen ter herinnering aan het super leuke kinderfeestje van jouw kindje?! Begin dus meteen met je eigen button bestellen!

 

Heeft jouw kindje buttons?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.