bracelet lacing factory

Bracelet Lacing Factory Totum: Speelgoed van het Jaar verkiezing

Mama & Kinderen By okt 12, 2021 No Comments

Bij ons in huis zijn de dames gek op knutselen. Erg blij was Merel dan ook dat ze de Bracelet Lacing Factory van Totum kreeg om te proberen. De set van Totum is ook genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het jaar in de leeftijdscategorie 8-9 jaar. De knutselpakketten van Totum zijn hier thuis altijd een hit. In dit artikel vertel ik je natuurlijk meer over deze set!

Bracelet Lacing Factory

De nieuwste DIY Factory van Totum  is voor echte knutselgekken erg leuk. Je kan er mooie armbandjes mee maken in diverse patronen en kleuren. Het is een soort punnikidee. Met de inhoud van de doos kun je een stuk of 3 armbandjes maken gok ik. Maar dit garen koop je natuurlijk makkelijk bij indien gewenst. De set is in een leuk en handig koffertje verpakt zodat alles overzichtelijk bij elkaar opgeborgen kan worden. Fijn!

Onze ervaringen

Merel was helemaal enthousiast toen ze de doos kreeg. Ze wilde er meteen mee aan de slag. Goed om te weten is dat je een uurtje moet wachten na het opzetten van de draden omdat de lijm van het slotje zo lang moet drogen. Daarom hebben we dit in de avond gedaan en zijn we er de volgende dag mee aan de slag gegaan.

bracelet lacing factory

De draden opzetten is vlug gedaan, het maken van het armbandje duurt wel even. We moesten er even inkomen en de slag te pakken krijgen. Wanneer dit eenmaal gedaan is ga je lekker door. Ook zijn er klosjes bijgeleverd waar je de draden omheen kan wikkelen. Onze ervaring was echter dat het daardoor sneller in de knoop kwam en we zijn halverwege zonder de klosjes verder gegaan. Dit werkte voor Merel prettiger. Toen het armbandje klaar was was Merel erg trots op het resultaat.

Genomineerd Speelgoed van het jaar 8 – 9 jaar

Een van de genomineerden van de Speelgoed van het jaar verkiezing is ‘De Bracelet Lacing Factory’ in de categorie 8 tot 9 jaar die zijn gekozen door de vakjury. Heb jij al gestemd? Dit kan tot 25 oktober 2021.

Stem snel via www.speelgoedvanhetjaar.nl

Tijdens het Speelgoed Gala op 21 oktober 2021 worden alle winnaars nogmaals geëerd en worden de winnaars van de Publieksprijzen per categorie bekend gemaakt.

Tip: erg leuk voor de decembermaand of als cadeautje voor een verjaardag of kinderfeestje!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.