washimals

Speelgoed van het jaar | Washimals huisdieren set

Mama & Kinderen By okt 11, 2021 No Comments

Wij zijn niet onbekend met Washimals. De dames hier in huis kunnen zich er prima mee vermaken. Deze keer vertellen we je meer over de washimals huisdieren set. Het zijn ontzettend schattige diertjes die je kunt inkleuren en vervolgens weer lekker schoon kunt wassen in het badje om ze weer opnieuw in te kleuren. Washimals huisdieren set is één van de genomineerden in de wedstrijd Speelgoed van het jaar.

 

 

Washimals huisdieren set

Met de Washimals van Crayola kun je je helemaal uitleven. Deze set bestaat uit een badje met een douche, een borsteltje om de diertjes een goede wasbeurt te geven, zes stiften die afwasbaar zijn en vier huisdiertjes.

De set bestaat uit vier dieren, zes stiften, een badje met een werkende douche en een borstel om de kleuren van de dieren af te poetsen.

Lekker kleuren!

Hier in huis zijn de kinderen gek op kleuren, knutselen, tekenen en allerlei andere creatieve bezigheden. Het inkleuren van de Washimals is hier een groot succes! Je kunt ze inkleuren hoe je zelf wil, er is geen goed of fout. Ben je klaar of toch niet helemaal tevreden? Dan kun je ze in het badje met douche wassen. Dan moeten ze even drogen en kun je vervolgens weer heerlijk aan de slag. Niet alleen het inkleuren was leuk, ook vonden de dames het geweldig om ze weer te wassen. Emma haar handen en ook de tafel zaten door haar enthousiasme helemaal onder de stift. Gelukkig is dit er zo afgewassen en ook de vlekken in de kleren waren er na een wasbeurtje weer uit! I love it!

 

De Washimals mogen ook in bad

Het kleuren is natuurlijk ontzettend leuk. Maar wachten tot de diertjes gewassen mochten worden was erg lastig. Ze konden niet wachten! Natuurlijk kun je ze onder de kraan afspoelen, maar het is natuurlijk veel leuker om ze met een badje te verwennen. Het is ook nog eens ontzettend gemakkelijk. Je vult het badje met water en door op de knop naast de douche de drukken spoel je ze weer schoon, even met de badborstel erbij en klaar is kees.

washimals huisdieren set

Natuurlijk zullen de kinderen wel even moeten wachten tot de diertjes weer droog zijn, dan kun je ze namelijk weer opnieuw inkleuren. Zet ze even in de zon en ze zijn zo droog. Een föhn is natuurlijk ook een goede optie of de verwarming. Dit is dus echt een set speelgoed waar de kinderen eindeloos veel speelplezier mee kunnen beleven. Ook handig om mee te nemen.

Na het het wassen moet je even wachten totdat de dieren weer schoon zijn, en dan kun je ze opnieuw inkleuren. Daardoor zorgt deze set voor eindeloos speelplezier!

 

Speelgoed van het jaar verkiezing

Dat deze Washimals huisdieren set als één van de genomineerden mag meedingen om de titel Speelgoed van het jaar in de categorie 4 & 5 jaar vind ik dan ook helemaal terecht! Echt een hele leuke set die ik iedereen alleen maar kan aanraden. Ook voor kinderen die wat ouder zijn. Merel van 8 kan zich er ook prima mee vermaken. Heb jij al gestemd? Je kunt stemmen via Speelgoedvanhetjaar.nl. Bij het stemmen maak je ook nog eens kan op de meest leuke speelgoedprijzen. Stemmen kan tot 25 oktober 2021.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.