besparen op sinterklaas

Besparen op sinterklaas cadeau’s voor kinderen

Besparen & Budget By okt 20, 2020 No Comments

De pepernoten en chocoladeletters liggen weer in de schappen, dat betekent onmiskenbaar dat het sinterklaasfeest er weer aan komt.  Lees hier snel verder hoe jij kunt besparen op sinterklaas cadeau’s voor kinderen.

Koop het hele jaar door

Je doet er goed aan om niet vlak voor pakjesavond alle cadeau’s te halen. Goed, ze zijn dan wel in de aanbieding, maar het kost je een grote klap geld als je alles in één keer moet halen. In de zomer heb je sale en in het begin van het nieuwe jaar is er ook sale. Als je dan al dingen ziet waarvan je weet dat het een geslaagd cadeau zal zijn koop het dan alvast. Scheelt je vele euro’s.

Ga naar speciale koopavonden

Er zijn winkels die voor vaste klanten speciale koopavonden hebben met leuke kortingen. Denk hierbij aan Kruidvat, maar ook Trekpleister en voor eventuele kleertjes kun je denken aan Ter Stal

Black Friday

Zet maar in je agenda, Black Friday is dit jaar op vrijdag 23 november 2018. Op deze dag zul je met hoge kortingen kunnen kopen. Vooral in webwinkels is er dan goede sale. Besparen op sinterklaas kan op deze dag erg goed!

Doe mee aan spaarplannen

Ga koopzegels sparen bij de supermarkt waar je boodschappen haalt. Het bedrag dat jij al koopzegels per keer koopt zul je zeer waarschijnlijk niet of nauwelijks in je portemonnee merken. Tel al die boekjes is op en lever ze in één keer in. Dat is een mooi bedrag. Zou je ook voor de vakantie kunnen gebruiken 😉 .

Spaar airmiles

Bij bijvoorbeeld de Albert Heijn en Etos kun jij airmiles sparen, maar ook bij een aantal andere ondernemingen. Deze kun je onder andere bij bol.com inleveren, bol.com heeft ook erg vaak leuke acties. Heb je dus twee vliegen in één klap!

Koop op marktplaats

Kijk eens op marktplaats, liever geen tweedehands? Er is ook genoeg nieuw spul te koop op marktplaats waardoor jij kunt besparen op sinterklaas cadeau’s voor kinderen.

Rommelmarkt

Ook op rommelmarkten is er nog erg veel en vaak ook best goed spul te vinden, je moet vroeg zijn en goed zoeken maar er zijn echt wel pareltjes te vinden. In november zijn er in veel plaatsen nog rommelmarkten te vinden. Besparen op sinterklaas cadeau’s voor kinderen kan zo prima. Helemaal als ze nog erg klein zijn, dan hebben ze echt niet door of iets gloednieuw is of niet.

Maak per kind een budget

Besparen op sinterklaas cadeau’s kan alleen als je een budget maakt en daar dan ook niet overheen gaat. Doe je dit niet, dan ben je toch ongemerkt heel wat geld kwijt. Het beste kun je het bedrag in je portemonnee bewaren, zo heb je goed zicht op je uitgaven.

besparen op sinterklaas

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.