De Animaties

De animaties van Asterix & Obelix XXL 2 zien er erg origineel uit en bewegen ontzettend soepel. Wanneer je de Romeinen de lucht in slingert bewegen alle animaties goed mee zodat het ook ‘echt’ lijkt. Asterix en Obelix kunnen in deze game samenwerken, dat is natuurlijk ook handig omdat je het spel ook met zijn tweeën spelen kunt. Klaar om samen de Romeinen aan te pakken dus, met Idefix aan je zijde moet dat goed komen!

Asterix & Obelix XXL 2

Helmpjes verzamelen

Overal waar je in het spel komt duiken de Romeinse soldaten op. Deze moet je uitschakelen. Soms een stuk of vijf, soms wel twintig tegelijk. Het is de bedoeling dat de speler deze Romeinse soldaten op z’n Asterix en Obelix uitschakelt. Slaan, meppen, trappen. Vechten dus. Hiermee verzamel je meteen de helmpjes in de Asterix & Obelix XXL 2 game. Zoveel mogelijk, dat is je doel.

De helmen dienen als betaalmiddel. Met deze helmen zou je upgrades kunnen kopen maar ook een schild of extra levens mocht je die nodig hebben. De helmen moeten ook worden ingezet voor deuren die je niet kunt openen. Dit is iets wat steeds terug blijf komen, deuren openen om naar de volgende ruimte in deze game te gaan.

Asterix & Obelix XXL 2 een game waar de bekende humor terug komt