6 keer een reden om je kind te laten logeren.

Mama & Kinderen By dec 20, 2017 5 Comments

Merel en Bram  vinden het erg leuk om te gaan logeren bij opa en oma. Ze vragen er zelf altijd om. Eerder logeerden ze nog wel eens zodat papa en mama een keer wat leuks konden doen, maar de laatste tijd logeren ze bij opa en oma omdat ze het zelf vragen en het dus erg leuk en gezellig vinden.

6 keer een reden om je kind te laten logeren.

 1. Logeren is vooral erg leuk, onze kinderen vinden het erg leuk en hebben er altijd zin in. Even wat extra aandacht van opa en oma. Even iemand die ze extra verwent.logeren
 2. Logeren is goed om een band op te bouwen met andere volwassenen. Als wij er niet bij zijn bouwen de kinderen een heel andere band op met opa en oma. Opa en oma kunnen echt opa en oma zijn en de kinderen hebben naar hun te luisteren. Ze zijn dan aangewezen op opa en oma en dus zijn ze ook meer op opa en oma gericht.
 3. 1 op 1 aandacht zonder een broer of zus is ook wel eens fijn. Bram en Merel zijn altijd bij elkaar, ze kunnen af en toe niet met elkaar, maar zeker niet zonder. Toch is het voor beiden erg fijn om een keer alleen te gaan logeren. Zo krijgen ze even de aandacht alleen van opa en oma.
 4. Je kind leert omgaan met andere gewoontes en regels dan thuis. Het leert luisteren naar anderen, dus niet alleen naar papa en mama. Ze worden hierdoor flexibeler en ik denk dat dat goed is. Op school moeten ze tenslotte ook leren luisteren naar de juf.
 5. Voor de thuisblijver is het ook wel eens fijn. Lekker een keer alleen de aandacht van papa en mama!logeren
 6. Papa en mama hebben tijd voor elkaar. Dat is ook wel eens prettig hoor. Een keer uitslapen, lekker uit eten of gezellig een dag of nachtje weg. Want behalve papa en mama ben je ook geliefden en daar is ook aandacht en tijd voor nodig. Af en toe moet je samen genieten van een avondje samen.logeren

Gaan jouw kinderen wel eens logeren?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

5 Comments

 1. Susan schreef:

  Allemaal goede redenen inderdaad. Al moet ik zeggen dat ik nu al vrees, kleine is er nog niet eens, maar dat ik behoorlijk wat moeite ga hebben met het afscheid nemen, haha! Ligt er natuurlijk ook aan bij wie ‘ie gaat logeren… Zou het niet bij jan en alleman doen natuurlijk.

 2. Eke schreef:

  Onze zoon gaat een aantal keer per jaar logeren bij mijn ouders, die kent hij ook goed want zij passen al twee dagen op sinds dat hij een baby is. Kunnen man en ik even lekker weg samen!

 3. marjolein schreef:

  je hebt goede redenen opgenoemd. Het is voor een kindje zo leuk om elders te zijn. logeren vond als kind ook reuze spannend, soort van op ontdekkingstocht.

 4. Malou schreef:

  Goede redenen inderdaad! Mijn oudste heeft 1 keer gelogeerd, toen haar broertje geboren werd. Mijn jongste nog nooit…

 5. Mama van Dijk schreef:

  Mijn oudste heeft nog nooit gelogeerd! Mijn jongste wel. Ze huilde enorm veel als baby en de zorg voor haar was soms erg zwaar! Nu slapen ze overdag (Dreumes en peuter) wel vaak bij oma als ik werk! -x- mama van Dijk

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.