logeren
Mama & Kinderen

6 keer een reden om je kind te laten logeren.

Merel en Bram  vinden het erg leuk om te gaan logeren bij opa en oma. Ze vragen er zelf altijd om. Eerder logeerden ze nog wel eens zodat papa en mama een keer wat leuks konden doen, maar de laatste tijd logeren ze bij opa en oma omdat ze het zelf vragen en het dus erg leuk en gezellig vinden.

6 keer een reden om je kind te laten logeren.

  1. Logeren is vooral erg leuk, onze kinderen vinden het erg leuk en hebben er altijd zin in. Even wat extra aandacht van opa en oma. Even iemand die ze extra verwent.logeren
  2. Logeren is goed om een band op te bouwen met andere volwassenen. Als wij er niet bij zijn bouwen de kinderen een heel andere band op met opa en oma. Opa en oma kunnen echt opa en oma zijn en de kinderen hebben naar hun te luisteren. Ze zijn dan aangewezen op opa en oma en dus zijn ze ook meer op opa en oma gericht.
  3. 1 op 1 aandacht zonder een broer of zus is ook wel eens fijn. Bram en Merel zijn altijd bij elkaar, ze kunnen af en toe niet met elkaar, maar zeker niet zonder. Toch is het voor beiden erg fijn om een keer alleen te gaan logeren. Zo krijgen ze even de aandacht alleen van opa en oma.
  4. Je kind leert omgaan met andere gewoontes en regels dan thuis. Het leert luisteren naar anderen, dus niet alleen naar papa en mama. Ze worden hierdoor flexibeler en ik denk dat dat goed is. Op school moeten ze tenslotte ook leren luisteren naar de juf.
  5. Voor de thuisblijver is het ook wel eens fijn. Lekker een keer alleen de aandacht van papa en mama!logeren
  6. Papa en mama hebben tijd voor elkaar. Dat is ook wel eens prettig hoor. Een keer uitslapen, lekker uit eten of gezellig een dag of nachtje weg. Want behalve papa en mama ben je ook geliefden en daar is ook aandacht en tijd voor nodig. Af en toe moet je samen genieten van een avondje samen.logeren

Gaan jouw kinderen wel eens logeren?

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 29 jaar |

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.