12x waarom ik zo trots op mijn zoon ben.

Mama & Kinderen By mrt 13, 2018 No Comments

Iedere mama is trots op haar kinderen. Tenminste, ik geloof dat ik dat met een gerust hart zeggen kan. Je zult het zelf ook herkennen. Dat moment dat je naar je kindje kijkt en overstroomt van liefde. Daar hoeft je kindje nog niet eens wat bijzonder voor te doen. Er zijn van die momenten dat je kijkt en het gewoon gebeurt. Dat je zoveel liefde voelt en zo ontzettend trots bent. Vandaag deel ik met liefde  12x waarom ik zo trots op mijn zoon ben.

Trots

Trots dat ben ik om hem hoor, jeetje wat een ventje is het aan het worden. Neemt niet weg dat ik op al mijn kinderen even trots ben hoor. Maar vandaag, vandaag vertel ik je waarom ik zo trots op mijn zoon ben.

12x waarom ik zo trots op mijn zoon ben.

 • Hij gaat sinds december naar school. Zit in de instroomgroep maar al het instroom gebeuren laten ze al voor wat het is. Hij is zo geïnteresseerd en heeft zo’n lol op school zijn cito toets was super goed. (Ja die hebben ze al in de instroomgroep) Ik ben zo trots dat hij goed zijn best doet en het leuk heeft.
 • Hij is eigenlijk altijd vrolijk, een dwarse bui daargelaten.
 • Een lievere grote broer voor Emma had ik niet kunnen wensen.
 • Hoe hij heel precies en vol geduld een puzzel van maar liefst 100 stukjes alleen kan maken vind ik zo super knap!
 • Bram al zo groot aan het worden is, het gaat me soms te snel maar wat kan ik er ook van genieten.
 • Samen spelen of alleen spelen kan hij allebei goed. Hij kan zichzelf zo goed vermaken dat het soms gewoon aandoenlijk en fijn is om naar te kijken.
 • Hij soms best wel ruzie kan maken met zijn grote zus maar als het er op aankomt hij het altijd voor haar opneemt en haar helpt.
 • Mij zijn allerbeste vriendin noemt.
 • Trouwen? Dat gaat hij met mama doen, tenminste.. dat is nu nog zijn planning. Laat ik er maar van genieten voordat de vriendinnetjes hier op de stoep staan.
 • Bram gewoon een super lief jochie is. Dat lief wil zijn voor anderen. Altijd helpt met dingen, bijvoorbeeld de was opvouwen. Ik vind het zo lief!
 • Hij gewoon een heerlijk knap koppie heeft. Ik zal de eerste moeder niet zijn die dat over haar kind zegt toch ;)?
 • Hij graag net zo als zijn vader wil worden. Ik ga voetballen bij Ajax ( voetbalt zijn vader niet, nooit gedaan ook 😉 ) Hij wil groot en sterk worden net als papa en vooral heel lief. Dat is toch super schattig?mijn zoon

 

 

Vertel jij mij waarom je zo trots op je kindje bent?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.