panterprint kleding

Panterprint kleding, de trend van dit moment! | Musthaves |

Vrouw By sep 10, 2018 No Comments

De panterprint is hotter dan hot, tijdloos en toch wat exotisch. Panterprint kleding is de trend van dit moment en is niet uit het modeplaatje weg te denken. Eigenlijk een echte klassieker die iedere vrouw, jong of oud, in de kast moet hebben en moet dragen natuurlijk! We laten je de musthaves zien van het najaar.

Walking in the jungle

Ben jij een shoe a hollic? Dan mag een mooi paar panterprint schoenen niet in je garderobe missen. Ga voor stoere sneakers of een paar mooie stoere boots

Luipaardprint kleding

Bron: www.my-jewellery.com

Safari Chique

Bron: www.otto.nl

In je panterprint kleding collectie mag zeker een chique colbertje niet ontbreken.

Bij een speciale gelegenheid, een business meeting of een andere gelegenheid waarbij je toch netjes voor de dag moet komen kan panterprint kleding erg chique zijn.

Zorg dan dat je dit combineert met bijvoorbeeld een little black dress of een mooie pantalon met een zwart shirtje.

 

 

 

Fancy in your leoperd pancy

Bron: Bijenkorf.nl

Flared broeken zijn helemaal in, ze zijn niet alleen mooi maar zitten heerlijk. Ook zijn ze in luipaardprintjes te vinden. Wat denk je van deze toffe broek van Colourful Rebel? Lekker casual met een paar sneaker, maar met een pump heerlijk classy en is het ook prima te combineren! Een mooie witte of zwarte top er op als je voor classy gaat. Maar ook zeker een mooie gele top valt prima te combineren bij deze fijne Flared pants. Panterprint kleding combineer je hoe jij dat wilt en hoe jij je er prettig bij voelt. Niets moet, alles mag!

Warme winter

Panterprint kleding kan in de winter dus prima. De winter is vaak koel, maar we kunnen ons heerlijk warm kleden. Natuurlijk kan dit wederom met luipaardprint kleding. Denk hierbij aan een heerlijk warm vest. Heerlijk warm en gezellig in je panterprintje.

panterprint kleding

Bron: otto.nl

Maar ook fijne warme trui is fijn in de koudere perioden. Een fijne sweater of trui waar jij de winteravonden wel mee door komt met een heerlijke kop warme thee op de bank.

Bron: Bijenkorf.nl

Jassen

Luipaardprint kleding is ook zeker in de vorm van een jas te verkrijgen. Dik, dun, warm, koud, kort of lang, het maakt niet uit. Met een luipaardprint jas ben jij helemaal klaar!

Bron: otto.nl

Accesoires

Toch niet helemaal fan van een rok of jurk in panterprintje of vind je een shirtje ook net to much? Maak je outfit dan af met accessoires met een panterprint.

Bron: Bijenkorf.nl

Ga jij ook voor panterprint kleding in je garderobe?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.