cupkes thee
Eten & Drinken

Thee voor moeder en kind. | Review Cupkes Thee |

Ik ben een nieuwe weg ingeslagen, ik let er erg op om bewuster te gaan leven. Bij bewust leven hoort natuurlijk gezonde voeding en gezonder leven. Maar ook is het belangrijk om echt bewust bezig te zijn met momentjes voor mijzelf. Een echt me-time momentje is in de avond een lekker kopje thee drinken. Ik mocht de Cupkes Thee testen, en deze thee is niet alleen voor moeders maar ook voor kinderen. En je kunt er ook ice-tea van maken! Lees je mee wat ik van Cupkes Thee vond?

Bewuster leven!

Ongeveer een maand geleden heb ik de keus gemaakt om wat bewuster te gaan leven. Met name op het gebied van gezondheid. Ik sport nu twee keer per week met mijn personal trainer en let op mijn eten. Ook ben ik mij gaan verdiepen in eten, wat gezond is en wat niet. Ik kookte al niet met pakjes en zakjes maar ik ben daar nu helemaal klaar mee. Ik wil weten wat ik binnen krijg maar vooral ook mijn kinderen. Gelukkig is het steeds makkelijker om gezond en biologisch te eten.

Thee is een momentje voor mijzelf!

Toen de vraag kwam of ik thee wilde reviewen was ik meteen enthousiast. Het ‘s avonds een kopje thee drinken is echt een me-time momentje. Helaas komt het er niet vaak van. In de avonduren probeer ik mijn huis weer op orde te krijgen nadat de kinderen de hele dag door het huis hebben geraasd, ben ik moe en ga ik naar bed. Nu moest ik dus wel, thee drinken. Ik pakte mijn moment met Cupkes Thee. En nu dat is absoluut geen straf!

cupkes thee

Wat zat er in het pakket van Cupkes Thee?

Ik kreeg een mooi pakket opgestuurd van Cupkes Thee met daarin 4 soorten losse thee, waarvan er twee voor kinderen zijn en twee voor mama. Ook zaten er theefilters bij en mutsjes waar de kinderen eventueel een theeparty mee kunnen maken. Super handig! Mijn zoon was helemaal in zijn element, want nou konden we echt een theekransje spelen. Het zakje popcorn ging meteen de pan in, een filmavondje volgde met de heuse Popcorn Party Thee. Ik twijfelde even of de popcorn ook in de thee moest, maar het zat in het zakje dus ik heb dat maar gewoon gedaan. De thee ziet er alleen al prachtig uit! Hij is lekker zoet, vol van smaak en nog helemaal natuurlijk. Hetzelfde geldt voor de Roodkapje en boze wolf thee. Deze thee is heel fruitig en we hebben hem ook nog gedronken als Ice Tea. Ideaal met deze temperaturen. Mijn zoon is gek op aardbeien limonade maar dit vond hij ook super! Een mooi alternatief dus om te minderen met suiker.

 

De Energy Work thee maakte met het openmaken al een goede indruk. Wat een heerlijke geur kwam hier vanaf zeg! De citrus is niet te missen. Een heerlijke frisse thee die me echt even een stuk beter deed voelen. De Happy Friday thee is een stuk fruitiger en daarmee iets minder favoriet, maar dat is echt persoonlijk.

In verhouding met normale thee betaal je wel iets meer, maar ik vind de beleving die deze thee geeft dat zeker waard. De thee zelf ziet er fantastisch uit, de geuren en smaak zijn heerlijk. Super leuk om een keer aan iemand cadeau te doen. Een mooi moment voor jezelf, gewoon uit een zakje!

 

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.