luierconcept

Ken jij dit luierconcept al? |Review|

Zwangerschap & Baby By feb 07, 2018 No Comments

Luiers je hebt ze in allerlei soorten en maten. Er zijn verschillende luier merken met verschillende soorten kwaliteit. Onlangs kwam ik op internet een nieuw luierconcept tegen.  Ik heb de luiers getest en ga mijn ervaringen met je delen. Ken jij het luiermerk GhaZoo al?

Ghazoo, het nieuwe luierconcept.

Goed, ik kwam dus GhaZoo tegen op internet. Ik kom regelmatig reclames van luiers tegen op internet maar deze advertentie prikkelde me. Waarom? GhaZoo luiers worden bij je thuisbezorgd. En eerlijk is eerlijk, ik heb er een hekel aan om met pakken luiers te slepen, ineens te ontdekken dat ik er nog maar een paar in huis heb en ik dus eigenlijk snel wat bij moet halen.

Hoe werkt de luierservice van GhaZoo?

Het luierconcept van GhaZoo is eigenlijk een abonnement waarbij je er voor kunt zorgen dat je altijd luiers in huis hebt. Je kunt de frequentie aangeven wanneer je welke maat in huis wilt hebben. Dit kan om de 2,3,4,5 en 6 weken. En de maat kun je natuurlijk altijd aanpassen. Ook kun je eerst een gratis proefpakket aanvragen, je betaald alleen de verzendkosten. Tevreden? Super! Dan krijg je de luiers automatisch thuisbezorgd voor €36,- per levering.  Hieronder zie je de maten, het aantal luiers en het gewicht dat bij de maat hoort. Voor een kindje van 3 tm 6 kg heb je dus maat 2 van luiers en bij deze levering ontvang je 225 luiers voor €36,- per levering, hier zit dan de verzending bij in.

Mini – 225 stuks – 3 /6 kg

Midi – 200 stuks – 4 / 9 kg

Maxi – 175 stuks – 7 – 17 kg

Junior – 145 stuks – 11 – 20 kg

En ben je niet tevreden? Kan natuurlijk ook, dan kun je de binnen 7 dagen na het ontvangst van je proefpakketje het gewoon online doorgeven en dan zit je niet aan een abonnement vast.

De 5 zekerheden volgens GhaZoo.

 

 

luierconcept

En toen kreeg ik het testpakket van GhaZoo.

Ik mocht een pakketje testen en dat vond ik natuurlijk erg leuk. De volgende dag had ik het pakketje al in huis, ik was blij verrast. Dat was snel! Ik ontving maat 3 voor Emma, in het proefpakket wat betreft maat 3 zitten 40 luiers. Genoeg om te testen zou je denken. Natuurlijk ging de doos meteen open en toen Emma een nieuwe luier aanmoest wou ik ook meteen de luiers van het luierconcept van GhaZoo testen. Ze zien er super leuk uit! Ja daar heb je me gewoon mee. Op de luiers van maat 3 staat een lief konijntje. Aan de voorkant van de luier de voorkant van het konijntje, aan de achterkant van de luier de achterkant van het konijntje. Zo heb je nooit dat iemand je kindje de luier verkeerd om aan doet.

GhaZoo

Ja, dat is wel eens gebeurd. Een hele lieve oppas die de luier wel even wou verschonen. Goed bedoelt natuurlijk! Maar met deze luiers gebeurt je dat dus niet. De luiers voelen zacht aan en niet te stug. Dat vind ik altijd erg fijn. Lijkt me prettiger zitten. Wat me ook meteen opviel was dat er een extra hechtingstrip zit aan de vleugeltjes van de luiers. Ik heb vaak dat ik luiers in de luiertas heb en dat een beetje een rommeltje is en de hechtingstripjes dan ergens anders aan vast plakken. De luiers van GhaZoo hebben hier een extra bescherming voor. Erg prettig!

Zo kwamen de luiers van GhaZoo uit de test.

Ik ben dus al enthouisiast over de bovengenoemde dingen. Maar de dingen die ik het belangrijkst vind bij een luier zijn toch wel:

  • Het niet doorlekken.
  • Droge billetjes.
  • Geen luieruitslag.

Als ik ergens een hekel aan heb zijn het luiers die lekken. Poep tot aan de nek, of het broekje helemaal nat. Gatverdamme! Niet lekker maar ook nog eens zielig voor je kindje. Bij de luiers van GhaZoo is me dit niet overkomen! Erg prettig. Hier ben ik dus erg tevreden over.

Ook had Emma geen natte billetjes, de plasje trokken goed in de luiers en hierdoor heeft ze ook geen last van roodheid gehad of luieruitslag.

Al met al ben ik dus super tevreden over de luiers van het luierconcept van GhaZoo! En ik kan jullie zeker aanraden om een testpakketje aan te vragen! Ook heeft GhaZoo nu een leuke kortingscode waarbij je op de eerste bestelling 25% korting krijgt. Daarvoor kun je de code FIRSTORDER gebruiken.

GhaZoo

 

Wat vind jij van het luierconcept van GhaZoo? Klik HIER om een kijkje op de website van GhaZoo te nemen.

* Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. De mening over dit product staat daar los van en is eerlijk weergegeven.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.