roll-up banner

Je bedrijf promoten met een roll-up banner

Vrouw By dec 23, 2019 No Comments

Bossladies opgelet! Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je dit natuurlijk promoten. Dit kun je erg goed doen met een roll-up banner. Deze banners laat je bedrukken met de promotie die jij wilt maken en hierdoor heb je een goede mogelijkheid om voor jouw bedrijf te adverteren op de manier die jij wilt. Ze zijn ideaal om mee te nemen naar event’s, maar ook wanneer jij een pand hebt waar je klanten komen kun je deze goed gebruiken. De juiste promontie als branding voor jouw bedrijf of een opkomend event.

roll-up banner

De voordelen van een roll-up banner

Een rolbanner trekt de aandacht van mensen en is ontzettend handig mee te nemen en weer op te bergen. Je neemt de banner mee en plaatst hem waar je wilt. Ben je klaar, dan rol je hem weer in en neem je hem compact mee. Natuurlijk heeft een roll-up banner nog meer voordelen, die lees je hieronder:

Eyecatcher

Een roll-up banner valt op als promotie! Helemaal wanneer jij de banner voorziet van de juiste informatie en het perfecte designs zal hij ontzettend veel aandacht trekken. Zorg dat je de informatie duidelijk laat overkomen zonder teveel tekst te gebruiken. Gebruik levendige kleuren een gevatte tekst, dit trekt namelijk een stuk meer aandacht en op deze manier zullen mensen de boodschap ook onthouden. Daarnaast doe je er zeker goed aan om jouw logo op de juiste plek te plaatsen.

Duurzaam

Een roll-up banner gaat lang mee als je een banner van goede kwaliteit hebt. Het is aantrekkelijk om te adverteren met een rollbanner omdat je hem keer op keer kunt gebruiken.

Makkelijk op te zetten

Een banner is opgezet in een handomdraai en ook het oprollen is zo gebeurd. Het is echt ideaal om te gebruiken als promotie bij event. Je stand zal er erg verzorgd uitzien binnen een zeer korte tijd.

Een rollbanner neemt weinig ruimte in beslag

Dat een roll-up banner veelzijdig is weet je nu al wel. Toch zit er nog een groot voordeel aan promotie door middel van een banner. Deze manier van promotie neemt namelijk ook erg weinig ruimte in beslag, je kunt hem prima kwijt in de kleinere ruimtes waar hij toch een echte eyecatcher zal zijn.

Zo benut je de roll-up banner optimaal:

Je wil de banner natuurlijk gebruiken als een in het oog springende, opvallende advertentie voor je bedrijf. Je wilt de aandacht van je omgeving trekken of hem gebruiken als publiciteit. Een roll-up banner is zorgt ervoor dat je reclame maakt die ook daadwerkelijk aandacht trekt. Je ziet ze steeds meer op events en beurzen, bedrijven zorgen er met een banner voor dat hun bedrijf er professioneel uitziet. Wanneer je de banner voorziet van de juiste plaatsing en tekst ben je zeker goed voorbereid op het publiek dat jouw banner trekt. Een roll-up banner is perfect te gebruiken en plaatsen bij:
  • Evenementen
  • Netwerkgelegenheden
  • Beursstands
  • Tentoonstellingen
  • Promotionele party’s

Het meest belangrijkste onderdeel van een banner is het juiste design, deze zal namelijk het juiste publiek trekken. Hiervoor gebruik je overzichtelijke beelden en een duidelijke tekst, zo zul je naamsbekendheid uit je communicatie halen.

roll-up banner

Bron: Reclameland.nl

Ga voor een banner met de hoge kwaliteit

Een roll-up banner kan de eerste indruk zijn die het publiek van je krijgt. Dit vraagt dan natuurlijk om een goede kwaliteit banner, de kans is namelijk aanzienlijk groter dat jij je publiek overtuigt wanneer jij een banner van goede kwaliteit hebt staan. Dit straalt professionaliteit uit. Je kiest erg gemakkelijk het juiste soort frame en doek zodat je de banner ontwerpt die bij jou en je bedrijf past.

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.