De top 5 leukste Halloween outfits voor kinderen!

Mama & Kinderen By okt 20, 2019 2 Comments

Het is weer oktober en dat betekent dat Halloween er ook weer aan komt! Halloween valt op 31 oktober en vanuit de traditie wordt dit vooral gevierd in Canada, Ierland, Engeland en de Verenigde Staten, maar hier in ons kleine kikkerlandje wordt Halloween steeds groter en bekender! In vele dorpen en steden zijn er trick or treat tochten georganiseerd en ook in de winkels en online zien we in deze periode veel over Halloween voorbij komen. Ga jij dit jaar Halloween vieren met je kinderen? Wij hebben de top 5 leukste Halloween outfits voor kinderen voor je samengesteld in dit blog.

De allerleukste Halloween outfits voor kinderen

Nu hoef ik je natuurlijk niet te vertellen dat Halloween outfits met name griezelig zijn. Er zijn ook ontzettend veel verschillende Halloween outfits voor kinderen verkrijgbaar. Van heks tot weerwolf en van vampier tot mummie, en alles daar tussenin! Bij Carnavalskleding.nl mochten Merel, Bram & Emma drie leuke outfits uitzoeken en die staan natuurlijk in deze top 5 leukste Halloween outfits voor kinderen, aangevuld met twee andere outfits die we samen aan dit lijstje hebben toegevoegd.

Top 5 leukste Halloween outfits voor kinderen:

  1. Pompoen
  2. Vleermuis
  3. Spookige Ninja
  4. T-Rex Skelet
  5. Heks

De Pompoen

Halloween koppel je meteen aan pompoenen. Ze staan buiten bij de voordeuren, uitgehold en met een kaarsje er in. Hoe cute is dit pakje?! Ik was meteen verkocht en Emma ook. Elke dag moet dit pakje aan en ook het mutsje moet en zou op! Fantastisch!

Halloween outfits voor kinderen

De Vleermuis

Een keer wat heel anders, maar zeker niet minder leuk! Merel koos het vleermuiskostuum uit. Een beetje eng en schattig tegelijk, vind ze zelf. En daar sluit ik me volkomen bij aan. Het voordeel van dit toffe kostuum is dat het heerlijk zacht en warm is van fleece stof. Er onder kozen we voor een zwarte legging, maar mocht het erg fris zijn op 31 oktober dan kan er ook prima een thermolegging onder.

Halloween outfits voor kinderen

Een spookachtige Ninja

Bram koos voor het Spookachtige Ninja Kostuum. Vorig jaar wou hij met Carnaval al erg graag als Ninja, maar uiteindelijk besloot hij later als superheld te gaan. Nu heeft hij dan toch voor het Ninja kostuum gekozen voor Halloween. Hij heeft er al zin in en het pak moest natuurlijk de hele dag aanblijven. Hij voelt zich ontzettend stoer en dat laat hij op de foto maar al te graag zien.

Halloween outfit

Het T-Rex Skelet

Hoe tof is dit T-Rex Skelet pak voor kinderen? Ik ken veel jongetjes die helemaal wild zijn van dino’s, zo ook die van mij. Helaas hebben we deze over het hoofd gezien toen we de website aan het afspeuren waren of hij is na onze bestelling toegevoegd, want het assortiment bij Carnavalskleding.nl blijft maar uitbreiden. Een goede zaak! Want hoewel hij ontzettend blij is met zijn Spookachtige Ninja pak had hij het ook fantastisch gevonden om deze te hebben! Overal op zijn kamer zijn namelijk dino’s te vinden. Sinterklaas even lief aankijken, want ook als het geen Halloween of carnaval is vinden ze verkleden hier ook heel erg leuk!

 

Bron: carnavalskleding.nl

 

Heks

Een kostuum wat zeker niet in dit lijstje mag ontbreken is een heks. Heksenkostuums zijn er in veel verschillende soorten en maten. Onze favoriet is een lange jurk. Hij is namelijk erg mooi, maar tevens beschermd hij je buiten tegen de kou waar een kort jurkje dit minder goed doet. Kijk voor de volledige collectie heksenkostuums voor kinderen snel op de website van carnavalsland.nl. Zelf op zoek naar een gepast kostuum? Ook voor volwassenen is er genoeg keuze!

Bron: www.carnavalskleding.nl

Vieren jullie Halloween en hoe leeft het bij jullie? Vertel me in de reacties hoe jullie gaan♥


Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

2 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.