gadgets voor kinderen

De 5 leukste gadgets voor kinderen op een rijtje!

Mama & Kinderen By nov 13, 2019 No Comments

Voor kinderen zijn er ontzettend veel gadgets te krijgen, soms zie je door de bomen het bos niet meer. In deze blog deel ik de leukste gadgets voor kinderen met je. In willekeurige volgorde natuurlijk, zo kun jij zelf bepalen welke gadget voor jouw kind het meest geschikt is.

Tablet of een kindertablet

Veel kinderen werken op school al met tablets. Ze zijn niet meer weg te denken uit onze levens. Voor de kleinere kinderen is een echte tablet misschien nog wat moeilijk, maar gelukkig zijn er ook talloze varianten kindertablets te verkrijgen. Veel normale tablets hebben het voordeel dat ze een kinderstand hebben, deze zorgt voor beperkingen voor kinderen. Zo kun jij instellen welke functionaliteiten je kind wel mag gebruiken en welke niet. Natuurlijk zorg je wel voor een goede tablet hoes zodat de tablet beschermd wordt. Deze kun je eenvoudig bestellen voor het soort tablet dat jij hebt.

Smartwatch voor kinderen

In het lijstje gadgets voor kinderen mag deze gadget zeker niet ontbreken. Je ziet tegenwoordig steeds meer mensen met een smartwatch, maar wist je dat deze ook ontwikkeld zijn speciaal voor kinderen? Deze soort smartwatches hebben, net als een kindertablet, beperkte functionaliteiten waar je kind gebruik van kan maken. De iconen zijn groter, er zitten spelletjes op, maar ook is de interface een stuk simpeler. Een mooie bijkomstigheid is dat je kind er ook door zal leren klokkijken. Functioneel en leerzaam dus. Met de meeste smartwatches voor kinderen kunnen kinderen ook foto’s en video’s maken. Wat ik erg fijn vind is dat op de smartwatch van mijn kinderen een alarm kan worden ingesteld. Zo weten ze meteen wanneer het buitenspelen afgelopen is en ze naar huis heen moeten.

Mobiele telefoon

Kinderen krijgen steeds jonger een mobiele telefoon. Ik weet nog dat ik er één kreeg toen ik naar de middelbare school ging, maar tegenwoordig is een mobiele telefoon in groep 6 al niet meer heel vreemd. Kinderen gebruiken hem om te appen, spelletjes te spelen, maar ook wordt er op middelbare scholen en sportverenigingen veel gebruik gemaakt van groepsappen. Natuurlijk is het ook de gadget voor kinderen om hun ouders te laten weten waar ze zijn en om te laten weten dat ze veilig op hun bestemming zijn aangekomen. Ook voor mobiele telefoons geldt dat een telefoonhoesje een echte must is. Het is namelijk doodzonde om een telefoon aan te schaffen en deze een week later vol barsten terug te zien.

Nintendo Switch

De Switch is al een tijdje geleden gelanceerd en nog steeds razend populair. Hij is hierdoor al wel wat goedkoper, maar natuurlijk kost hij nog steeds aardig wat geld. De Nintendo Switch is een soort van tablet met een bijgeleverde controller. Een Nintendo Switch is aan te sluiten op de tv, maar ook kun je hem gebruiken voor onderweg. Denk aan een lange autorit naar je vakantiebestemming. Je kind zal zich er in principe de hele rit mee kunnen vermaken. Hierdoor is het een ideale gadget voor kinderen om mee te nemen op lange reizen, als te gebruiken binnenshuis.

Kindercamera

Kinderen zijn er vaak gek op, foto’s maken! Het is dan ook erg leuk voor kinderen om hun eigen camera te hebben. Ze kunnen op deze manier herinneringen maken en vastleggen zonder dat jij je constant zorgen hoeft te maken om jouw camera. Een kindercamera is natuurlijk niet voor niets een kindercamera en kan zeker tegen een stootje.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.