Botanical Boast Foam

Botanical Boost foam van Etos |Review 3 soorten|

Vrouw By aug 20, 2018 No Comments

Douchen, ik vind het heerlijk! Fijn even een momentje voor jezelf, opnieuw opladen en een moment van ontspanning! Het liefst doe ik dat met een goede shower foam, kreeg ik toch zomaar van een vriendin een pakketje met 3 verschillende shower foams uit de Botanical Boost verzorgingslijn van de Etos. Natuurlijk laat ik jullie weten wat ik er van vind!

Gek op shower foam!

Shower foams zijn echt mijn favoriete doucheproducten! Ik ben er gek op. Het voelt zo ontzettend lekker zacht aan op je huid, je smeert je er heerlijk mee in en als het goed is ruiken ze ook nog eens super fijn!

Botanical Boost

De Botanical Boost foam

Ik kreeg dus een pakketje van een vriendin. Super lief! Ze weet in ieder geval waar ik blij van word ūüėČ ! Deze foams zijn goed! Nee serieus, je hebt van die slappe hap foams. Je weet wel, dat je 150 keer met de flacon moet schudden totdat dr een fatsoenlijke foam uitkomt. Botanical Boost Bij deze lijn is dat dus niet zo! Dit is geen slappe hap ladies! De foam uit de Botanical Boost lijn is stevig en lekker vol, een klein beetje foam is al genoeg voor je hele lichaam. Maar laat ik niet doen alsof ik een klein beetje gebruik, het liefst smeer ik me er 2 √° 3 keer mee in. Niet omdat het nodig is, maar gewoon omdat ik het fijn vind en er van ontspan. En ja, ook ontspanning heeft een mama nodig!

Botanical Boost

De lijn ziet er luxe uit, en dat is het ook. Goede kwaliteit, een fijn spuitdopje en een mooi uiterlijk! Nog beter, een goede prijs! Hiermee bewijst Etos voor mij dat luxe producten van goede kwaliteit ook gewoon lekker betaalbaar kunnen zijn 200 ml voor ‚ā¨4,99 ! Ik durf met volle overtuiging te zeggen dat deze foams de beste zijn die ik ooit gebruikt heb!

Basil & GrapefruitBotanical Boost lijn

Je zou zeggen gedurfd. Ik bedoel, je hebt vast wel eens gekookt met basilicum.Is best kruidig toch? Maar juist hierom was ik erg nieuwsgierig. De geur van deze foam uit de Botanical Boost lijn is verrassend lekker. Hij is kruidig, maar toch zoet en heeft wat Mediterraans en toch een kleine frisse tint richting citroen. Hoewel het toch wat kruidig is, vind ik het een erg prettige foam. Ik denk dat de juiste keuze gemaakt is om kruidig met wat zoet te mixen!

Jasmine & VanillaBotanical Boost foam

Dit vind ik een erg fijne foam om te gebruiken als ik in de avond laat ga douchen. Het is een foam die je een ontspannend gevoel geeft. Een aanrader als je een drukke dag gehad hebt of last van stress hebt. Met deze foam ben je echt even ‘weg’ een moment van ontspanning. Zoals de naam al zegt; Jasmine & Vanilla, deze geuren komen zeker terug. De warme geur van Jasmijn komt naar mijn gevoel het meest naar voren. Erg prettig!

Elderflower en Raspberry

Deze foam uit de Botanical Boost lijn ruikt heerlijk zacht-zoet en toch fris. Ik zou de geur beschrijven als warm of romantisch, je weet wel van die romantische geurkaarsjes? Dat idee! Toch heb ik het gevoel er echt nieuwe energie van te krijgen. Fijn als je een drukke dag gehad hebt en toch in de avond nog op pad moet! Ook fijn om in de ochtend te gebruiken!

Botanical Boost

Heb jij al producten uit de Botanical Boost lijn gebruikt?

 

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.