meer met mama

Over Meer met Mama

Hallo lieve lezer,

Leuk dat je een kijkje neemt op de over pagina van Meer met Mama. Hoofdredactrice en tevens schrijfster van dit online mama lifestyle blog is Madelon: mama van 2 dochters en een zoon (Merel , Bram 4 & Emma van bijna 1 jaar), samen met Mark. Bij ons is het nooit saai, vaak gezellig druk en ook hectisch. Genoeg inspiratie om over te schrijven dus 😉 Kortom, het is hier nooit picture perfect en dat delen we ook met je.

Wat vind je op Meer met Mama?

Informatieve artikelen

Ook delen we op Meer met Mama informatieve artikelen met je. Op Meer met Mama vind je informatieve artikelen over onderwerpen waar ik zelf naar gezocht heb als onwetende vrouw of mama. Ouderschap bestaat namelijk niet alleen uit liefde, lol en zorgen voor, maar ook spoken er heel wat vragen door je hoofd. Vragen die ik, maar ook de teamleden hadden en waar we nu het antwoord op gevonden hebben, antwoorden waar we jullie vanuit ons zicht mee kunnen verrijken.

Eerlijk over ouderschap

Op Meer met Mama zal je eerlijke verhalen lezen over hoe het ouderschap soms echt kan zijn. Laten we eerlijk zijn, de perfecte beelden die we op social media heel vaak voorbij zien komen staan soms nogal van de realiteit. Natuurlijk is ouderschap mooi, prachtig en liefdevol, maar ook zwaar. Stiekem lodderen we met z’n allen maar wat aan en doen wat we denken dat het juiste is, je leest hier dus ook blunders en dingen die elke andere ouder tegen komt.

Meer dan alleen mama

Kinderen, ze zijn geweldig. Al kunnen we ze soms wel achter het behang plakken 😉 Wat vrouwen nog wel eens vergeten is dat we meer zijn dan alleen mama. We schrijven dus niet alleen over het moederschap en onze kindjes. Graag vertellen we je wat over andere dingen die vrouwen interesseren.

Besparen

Ook komt er met regelmaat een artikel online over besparen of budget. Hier delen we tips & tricks met je. Deze artikelen worden erg goed gelezen, want ja, iedereen wil besparen waar kan toch?

Reviews

Ook zal je hier met enige regelmaat reviews vinden, deze kunnen betrekking hebben op het ouderschap en kinderen, maar ook zeker zal je reviews over andere producten tegenkomen. Denk hierbij aan beauty reviews, maar ook reviews over handige of niet zulke handige huishoudelijke producten.

Interesse in een samenwerking? Bekijk dan de Mediakit van Meer met Mama.

Ik hoop dat een bezoekje aan Meer met Mama een momentje om te relaxen voor je is, dat we je de informatie kunnen geven waar jij naar zoekt en je toch enige herkenning zult vinden.

Liefs,

Madelon