UGGS

UGGS, ben jij een voor of tegenstander?

Vrouw By feb 08, 2018 2 Comments

UGGS, je bent er dol op of helemaal niet. De meningen zijn er nogal over verdeelt. Ben je er gek op dan vertel je het iedereen die het maar horen wil. Ben je er absoluut geen fan van dan geef je ook je ongezouten mening aan iedereen die het maar horen wil en ook aan de mensen die het niet horen willen. Ben jij een voor of een tegenstander?

Fervente tegenstanders.

De fervente tegenstanders vinden ze ten eerste gewoon spuuglelijk. Daarbij zouden ze slecht voor je voeten zijn, staan ze nergens bij en horen ze bij slonsjes. Mama’s met een vogelnest op hun hoofd wat lekker vet is en het liefst in hun pyjama lopen.

De voorstanders.

De voorstanders van UGGS zijn fans, niet zomaar fans, nee ze willen altijd minimaal 1 goed paar in huis hebben. Heerlijk warme voetjes in de winter en de mening van een ander zou ze worst wezen.

Toen UGGS ‘in’ kwamen.

Toen UGGS ‘in’ kwamen vond ik ze verschrikkelijk. Gewoon niet te doen, daar loop je toch niet mee? Het lijken wel pantoffels. Een vriendin van me had ze, gniffelend lachte ik d’r uit. Ik begreep gewoon niet dat mensen die afzichtige dingen konden kopen. Oke, voor in huis als pantoffels misschien? Maar ja, dan zijn ze wel erg duur toch? Daarbij vond ik de prijs van UGGS toch al belachelijk!

Ik probeerde UGGS.

Zo’n 9 jaar geleden, toen de UGGS al ‘in’ waren, vond mijn vriendinnetje dat ik ook aan de UGGS moest. NO WAY! Was wat ik zei. ” Oke, maar Maddy, probeer ze dan op z’n minst uit. Pas ze en vorm dan je mening, dan kun je er tenslotte over meepraten.” Zo gezegd, zo gedaan. En man, wat baalde ik! Wat weetje? Wat zaten die lelijke dingen toch verdomde lekker!

Ik kocht UGGS!!

Ik kocht dus de UGGS, en weetje, ik kan ze beschouwen als één van mijn beste aankopen ooit! Ik heb leuke schoenen hoor, mooie bank, hippe lampen, toffe jasjes… Maar zulke heerlijk zittende schoenen had ik nog nooit gehad. Je voeten worden nooit koud! Met min 10 heb ik nog heerlijk warme voeten. Het voelt alsof je op een wolkje loopt, heerlijk wollig en lekker zacht. Ik ging er niet van sloffen en ook niet scheef lopen. A match made in heaven!

Ze zijn nog steeds niet prachtig.

Het zijn misschien niet de meest modieuze schoenen die ik ooit heb gekocht heb. Prachtig nee, dat zijn ze niet. Maar toch kun je ze prima combineren bij een leuke jeans met een stoere top of een heerlijke knitwear trui.

Mijn UGGS gingen best lang mee.

Met mijn eerste paar UGGS heb ik 2 jaar gedaan. Let wel op, in de winter droeg ik ze elke dag! Geen uitzondering daargelaten!! In de herfst vaak ook! Ik vond ze heerlijk. Toen mijn eerste paar echt niet mooi meer waren kocht ik een ander paar. Mijn oude paar gebruikte ik nog wel, als ik in de kroeg aan het werk was en achter de bar stond, dan waren mijn schoenen standaard vies. Niet meer schoon te krijgen. Dus mijn werkschoenen waren mijn UGGS. Ik kon er goed op lopen en zelfs mijn rugklachten waren minder als ik deze heerlijke wolkjes droeg. Nu ben ik een aantal paar UGGS verder en is het echt weer tijd voor een nieuw paar.

Een verrassing van Mark.

Voor mijn verjaardag kreeg ik een nieuw paar UGGS van Mark. Hij vindt ze gewoon lelijk. Niet mooi. Maar hij weet ook dat ze heerlijk warm zijn en dat ik er gek op ben. Deze verrassing had ik ook totaal niet zien aankomen. Ik vind het super lief van hem! Iets kopen voor een ander wat je zelf nooit zou uitzoeken, maar omdat je weet dat de ander er zo blij van zal worden het toch doen. Dat moet toch ware liefde zijn?!!

 Wat vind jij? To UGG or not to UGG?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

2 Comments

  1. Nicole Orriëns schreef:

    To ugg! Ik ben er ook dol op, en draag ze elke dag. Zo gauw ik thuis kom, doe ik mijn gewone laarzen uit en mijn uggs aan.

  2. Maargy schreef:

    To UGG! Ze zijn echt lelijk en niet vrouwelijk..maar wat zijn ze lekker! Ik gebruik(te ..woon in Maleisië beetje warm ) ze als sloffen en ik heb zelfs een paar gekocht in Sydney..alvast voor wanneer ik weer terugga naar Europa

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.