telefoonhoesje kopen

3 redenen waarom jij een telefoonhoesje moet kopen

Vrouw By dec 22, 2019 1 Comment
Iedere moeder herkent het vast wel: kinderen die dol zijn op telefoons, het zijn wat dat betreft net eksters. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik mijn kinderen nooit met mijn telefoon laat spelen, hij is gewoon van mij en daar dienen ze vanaf te blijven. Merel en Bram zijn dan ook geen enkel probleem, maar kleine Emma, dat is een heel ander verhaal. Ik geloof dat ik mijn Samsung 2 weken had en het scherm al naar de filistijnen was. Iets met grijpgrage handjes en een kind waar het ondeugend zijn vanaf straalt. Ken je het spreekwoord ”Een ezel stoot zich niet twee maal aan dezelfde steen”? Nou deze ezel, ik dus, pak de steen op en smijt hem nog eens tegen mijn hoofd. Maar dat moet toch echt anders nu! Ik neem aan dat jij niet zo’n Ezel wilt zijn, dus een telefoonhoesje kopen zou ik zeker aanraden. En wel om deze redenen:

 Een telefoonhoesje kopen doe je om deze redenen:

1. Een telefoonhoesje kopen omdat hij een beschermde functie heeft:

Jaja, daar ben ik nu wel achter gekomen. Onze kleine peuter vindt het fantastisch om iets te doen wat niet mag. Nu snap ik ook echt wel dat een telefoon erg interessant is voor een kind en leuk is om mee te spelen. Maar zonder een telefooncase om je smartphone is deze niet beschermt tegen schade. Krassen of barsten op het beeldscherm, de buizing die beschadigd, deuken, een kapotte camera en ga zo maar door…

Ook wanneer je je telefoon niet laat vallen kan er schade ontstaan aan je telefoon wanneer je er geen hoesje omheen hebt. Dat is toch zonde! Want laten we eerlijk zijn, een nieuwe smartphone koop je niet voor twee tientjes.

2. Je bespaart geld wanneer je een hoesje aanschaft

Ik hoef je vast niet te vertellen dat een telefoonreparatie veel geld kan kosten. Soms is het zelfs nog duurder dan de aanschaf van een nieuwe telefoon. Daarnaast levert je telefoon een stuk minder op wanneer je deze wilt verkopen omdat je een nieuwe telefoon wilt kopen/hebben.

Nu ben ik van plan om te gaan investeren in een nieuwe telefoon omdat mijn scherm zoveel barsten heeft en repareren waarschijnlijk niet veel goedkoper is dan een nieuwe telefoon. In 2020 komt de samsung galaxy a71 uit en vooral om de goede camerafuncties heb ik daar mijn zinnen op gezet. Natuurlijk kijk ik dan ook tussen de  samsung galaxy a71 hoesjes van gsmpunt.nl

3. Je telefoon personaliseren is super leuk

Eerlijk is eerlijk, alle telefoons lijken toch wel wat op elkaar. Met een hoesje kun je jouw telefoon personaliseren hoe jij wilt. Natuurlijk kun je ook meerdere hoesjes aanschaffen zodat je kunt wisselen en je telefoon er iedere keer weer anders uitziet en matcht bij bijvoorbeeld je outfit.

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.