Mediakit Meer met Mama

Heb je interesse in een samenwerking met Meer met Mama? Dat kan, ik ben altijd in voor een leuke samenwerking. Er zijn verschillende soorten samenwerkingen waar ik voor open sta. Denk daarbij bijvoorbeeld aan; een advertorial, reviewen van producten of reviews over ervaringen. Daarbij gaat het om diensten of uitstapjes met betrekking tot de vrouw of mama en kids en diverse producten.

Mijn trouwe lezers zijn net als ik gek op diverse voordelen, maar ook gaat het om de bewezen kwaliteit van een product. Op mijn mama lifestyle blog lees je meer dan alleen de onderwerpen mama en kind. De variatie tussen de onderwerpen is iets wat mijn lezers erg aantrekt en daarom hebben wij ook lezers die niet of niet meer in de kinderfase zitten. Mijn standpunt: Mama’s zijn meer dan alleen mama, bovenal zijn wij ook vrouw, en ook daar besteden wij graag aandacht aan. Je vindt bij ons alles wat een vrouw nodig heeft, van zelfzorg tot de leukste reviews, maar ook is er genoeg te lezen voor mama’s. Vandaar Meer met Mama. Onze artikelen worden vooral gelezen door vrouwen tussen de 25 en 65 jaar oud.

De diverse onderwerpen die met regelmaat aan bod komen zijn besparen & budget, (kinder)mode, speelgoed, beauty, zwangerschap, vakantie en interieur en huishouden. Als jonge mama heb ik zeer veel interesse in de leukste nieuwe dingen voor baby’s/dreumesen en de wat jongere basisschoolkinderen. Ik moet tenslotte wel mee gaan in hun aandachtsgebied. ( Merel 6-1-2013, Bram 4-2-2013, Emma 22-9-2017)

Producten waar veel interesse voor is vanuit Meer met Mama

 • Uitdagend (buiten)speelgoed voor peuters en schoolkinderen.
 • Handige gadgets
 • Beautyproducten
 • Digitale opvoeding
 • Inrichting huis en tuin
 • Huishoudelijke producten
 • Kleding voor mannen, vrouwen of kinderen – jongens 116 en meisjes 98 en 122
 • Speelgoed, nieuwe trends, spelletjes
 • Huishoudelijke producten
 • Reizen en uitstapjes
 • Slaapproducten voor kinderen

Tarieven

Voor tarieven en overige vragen kunt u mailen naar: maddy@meermetmama.nl.

Barterdeals

Bij een barterdeal krijgt een blogger een product opgestuurd dat mag worden uitgeprobeerd om over te schrijven, dit product mag vervolgens gehouden worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld producten voor winacties. Veel bedrijven willen graag samenwerken door middel van een barterdeal, dit doe ik alleen als ik het product passend vind en ik of mijn teamleden het goed kunnen gebruiken. De wachtlijst voor deze aanvragen kan lang zijn ivm meerdere aanvragen, het kan dus even duren voor het online zal komen.

Actuele cijfers

Instagram: 1000+ volgers

Facebook Meer met Mama: 1800+ volgers

Facebook Cherie Magazine waar alle blogs op gedeeld worden: 13.000+ volgers

Unieke bezoekers per 3 maand www.meermetmama.nl 2020

 

 

 

 

DA: 29

PA: 37

Voorwaarden www.meermetmama.nl

Ik meld in de tekst of via een afbeelding dat er sprake is van een samenwerking. Ik verwacht dat er bij betaalde samenwerkingen na plaatsing binnen 8 dagen de factuur betaald zal worden door het bedrijf. Meer met Mama maakt ook gebruik van affiliatielinks die via LinkPizza automatisch zullen worden toegevoegd.

 

Voor meer informatie, vragen en of opmerkingen kun je het contactformulier invullen of mailen naar maddy@meermetmama.nl.

 

Postgegevens:

Meer met Mama

Ter attentie van Maddy

Wilgenlaan 31

7642 ET Wierden